Kanon Kebab

Kendiskokken Umut har taget kebabben til nye højder med svinenakke og garniture fra hele verden. Lav den i dit eget køkken med opskriften her.

Umut Sakarya er født i Tyrkiet. Efter stor succes med traditionel dansk mad er han dykket ned i  sine kulinariske rødder. Et hav af studieture og en bunke smagsnørderi på højt plan senere blander han det bedste fra det Vesten og Mellemøsten i Guldkebab på Nørrebro.

Klik på videoen og se Umut samle sin kebab trin for trin. Opskriften er under videoen.

Se her hvordan Umut Sakarya samler sin innovative svinekebab i samtale med madblogger og journalist Niklas Roar.

Her får du den imponerende opskrift på Umuts kebab, tilpasset et køkken uden kebabgrill.

UMUTS SVINEKEBAB

Til 12 personer

Sådan gør du

 

Retromad – De ikoniske steder

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

Copenhagen Suborbitals

60 år siden første mand i rummet: Sådan vil københavnske amatører følge efter

20190829-200828-L-1920x1277we

DHL Stafetten vender tilbage og kan fejre 40-års jubilæum i København

UDS Zero Waste

Døgg smider sjældent noget i skraldespanden - sådan gør hun

Gribskov Går Sammen 2_PM

Jorden rundt på 80 dage - i Gribskov!

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere