Journalistpraktikant på TV 2 Lorry


Hvis du er den selvstændige, nysgerrige og handlekraftige type, er vi dem, der kan give dig rum og frihed under ansvar til at udvikle dig fra studerende til kompetent journalist. Som praktikant hos os lærer du at lave journalistik på både video og skrift, og du har stor indflydelse på, hvilke emner, du beskæftiger dig med.Du bliver en del af et mediehus, der servicerer næsten to millioner indbyggere i landets mest interessante område - på tv, web og sociale medier - i en kritisk, konstruktiv og ligefrem public service-ånd. Vi dækker livet i 34 kommuner og 2 regioner i hovedstadsområdet, og er dermed langt den største af de otte regionale public service-mediehuse, der dækker hele Danmark.

Sådan er hverdagen på TV 2 Lorry

At lave nyheder og historier til så mange mennesker forpligter og kræver hver eneste dag en målrettet, kompetent og entusiastisk indsats af alle i huset. Det gælder også vores journalistpraktikanter. Derfor tør vi godt love dig en effektiv læretid i et hus, hvor tonen er rar og uformel.

Se vores Facebookside: Bliv praktikant hos TV 2 Lorry

Vi har brug for praktikanter, der er ambitiøse, handlekraftige, fyldt med egne idéer og gåpåmod. Det er en fordel for dig at have en stor baggrundsviden og meget gerne indsigt i vores sendeområde. Du får det bedst hos os, hvis du er fleksibel, let at omgås, god til at samarbejde og generelt er i godt humør.

Vi vil også gerne vide noget om, hvad du er rundet af i dit liv før journalistikken, og vi går ud fra, at vi kan se eksempler på dine produktioner på din hjemmeside.

Vigtigt: Du skal have kørekort.

Praktikmesse:
Kom og mød os på praktikmessen på RUC d. 27. oktober

Vi er vejleder Nanna Holst og seniorpraktikant Julius A.B. Petersen – plus så mange af vores øvrige praktikanter, der kan skaffe tid.


Åbent hus:
Vi holder Åbent Hus på TV 2 Lorry på Frederiksberg mandag d. 1. november og tirsdag d. 2. november.

Skriv til Dorte Bendix i sekretariatet på  dobe@tv2lorry.dk og book tid til en personlig samtale.

Vi har på det tidspunkt sat os ind i din hjemmeside, så vi går direkte til spørgsmålet om, hvorfor vi i dine øjne vil være et særligt godt match.


Vi søger to praktikanter i 18 måneder
Praktikanter fra RUC og SDU har fine muligheder for at tage orlov fra studiet det sidste halve år i praktikken.

Uddannelsesplan for videojournalist med digital overbygning

Praktikantdagene på TV 2 Lorry

Ud over de mange læringsdage, hvor vi tager jer ud af hverdagen og lærer jer konkrete skills eller lader jer følge dygtige, uddannede kolleger, samler vi alle praktikanter hver anden måned til de særlige praktikantdage.


Det er her, vi har mulighed for at være sammen alle sammen en hel dag, dels fordi det er værdifuldt socialt at have tid sammen på tværs af årgangene, dels fordi det er her, vi kan løfte jeres bevidsthed om det, I gør til daglig.


Vi fylder jeres personlige værktøjskasse op, og kobler det med den nyeste viden og jeres egne erfaringer. Vi reflekterer sammen over, hvordan I bedst kan udvikle jer og bygge videre på netop jeres talenter og færdigheder.


Vi trækker på dygtige folk i huset, der ved noget, som I har efterspurgt eller har brug at vide, og når verden er åben, tager vi på studieture ud af huset og lærer af dygtige folk i andre mediehuse eller organisationer af relevans. Alt sammen for at ruste jer til journalistlivet på den anden side af praktikken.


Nye og erfarne praktikanter har selv bedt om at være sammen på de fælles læringsdage, for sammenholdet og hjælpsomheden er også en stor del af at være hos os.


Vi glæder os til at have dig med også!


Hør hvad tidligere praktikanter siger om betydningen af praktikken på TV 2 Lorry

Fakta om TV 2 Lorry: 

TV 2 Lorry er et mediehus, hvor alle platforme er lige vigtige.

Vi sender nyheder på TV 2 og live streamer kl. 17.12 og 18.14. De store udsendelser ligger kl. 19:30 og 22.00. Derudover udkommer vi på web (tv2lorry.dk), Instagram, YouTube og Facebook og på vores helt egen tv-kanal, TV 2 Lorry Kanalen.


Vi er omkring 100 medarbejdere på TV 2 Lorry og holder til i ret skønne, historiske bygninger midt på Frederiksberg. Vi er overvejende finansieret af licensmidler og drives i henhold til den gældende public service-kontrakt med Kulturministeriet.

Det betyder, at vi er sat i verden for dem, der bor og arbejder i hovedstadsområdet. Vi sætter fokus på udfordringerne i sendeområdet men er også forpligtede til at søge løsningerne på dem. Vi er kritiske i vores afdækning af samfundsforhold, men har respekt for nuancer. Vi ønsker at give håb og løfte dem, der inspirerer til konkret handling, der gør Lorryland – og verden - til et bedre sted at være.

Hop på en virtuel rundvisning


Om huset Lorry

Forsiden lige nu

Se flere

Forsiden lige nu

img_3941_0

playUenighed i boligselskab: Bestyrelse vil smide familier ud efter Paludan-demo

60_percent

playGentofte har knækket koden til et velfungerende nærdemokrati

20170112-141703-3-1920x1281we

playVoldsom mangel på sosu'er: Så mange hjemmehjælpstimer får ældre i din kommune

40_percent

play1000 borgere i appel: Få gjort noget ved vanvidskørslen

20200907-172640-L_56Mb_SpOs_Cent_V

Tommy spørger: Hvad sker der med bilernes elbatterier, når de er brugt?

dødsfald i rødovre

Politiet undersøgte mystisk dødsfald i boligejendom

20140404-073800-A-1920x1280we

Det er hundedyrt, hvis din hund bider andre mennesker: Så meget koster det

læger sundhedsplatformen

Presset stiger: Så lidt tid har overlæger til patienter

Se flere