Har du et tip til TV 2 Lorrys redaktion, kan du kontakte os ved hjælp af nedenstående formular. Skriv dit telefonnummer og evt. din email-adresse, så vi kan komme i kontakt med dig.

Alle mails til redaktionen bliver læst. Men vi kan desværre ikke nå at svare personligt på dem alle. Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt, og du forbliver naturligvis anonym, hvis du ønsker det.

Du er også velkommen til at sende en mail: redaktion@tv2lorry.dk

 

Video og billeder: Hvis du skal uploade filer, så klik her

 

Betingelser: Når du sender video eller billeder til os forventes det, at du også besidder rettighederne til det sendte. Det er endvidere altid din pligt at sikre, at du er i besiddelse af de fornødne rettigheder til at offentliggøre materialet. Eventuelle erstatningskrav rettet mod TV 2 Lorry vil blive videresendt til den enkelte person, der måtte have krænket 3. parts rettigheder. Når du sender video og andet materiale til os, giver du TV 2 Lorry, TV 2 Regionerne og TV 2 ret til at anvende det tilsendte materiale tidsubegrænset på alle måder og i alle nuværende som kommende medier, herunder også i forbindelse med markedsføringen og demonstrationen af vores produkter. Dit materiale vil ikke blive solgt til tredjepart. Du bevarer ophavsretten og kan til hver en tid bruge og dele dit materiale i andre sammenhænge. Det er alene TV 2 Lorry, der afgør, om det tilsendte materiale anvendes eller ej.
Filer skal være mindre end 10 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg jpeg png pdf

 

BEMÆRK!  Marker tjekfeltet herunder ellers modtager vi ikke dit tip.

 

CAPTCHA
Tak for tålmodigheden. Spørgsmålet er udelukkende for at forebygge spam.