Serie Retromad – De ikoniske steder

05:19

Dette afsnit

Kebabkaliffen (4:5)

På Guldkebab bruger Umut al sin kreativitet på at skabe det perfekte bånd mellem det danske og mellemøstlige rulle-kebabkøkken. Den tyrkiskfødte kok har gris på grillen, og topper op med bearnaise og fritter i sit nyeste glansnummer: Den meterlang dürum, der serveres i en tagrende.

04/09/2020

Sæson 1: Der er en modkultur i tiden, som får mange at omfavne den brune mad, der lever i Hovedstadsområdets mest episke grillbarer, pølsevogne og kroer. Journalist og madblogger Niklas Roar besøger ikoniske grillbar-steder, der stadig har godt tag i deres publikum, og dem, der har udviklet de klassiske retter i tråd med tidens de gastronomiske trends og sundhedsnormer.

Sæson 2: Vi skal ikke længere tilbage end 1980’erne, før man ikke kunne ringe efter en pizza eller købe en kebab på vej hjem fra byen. Journalist og madblogger Niklas Roar undersøger nogle af de favoritter, der er kommet til os udefra, men i dag føles helt normale. Kom med til de ikoniske steder i Lorryland, der serverer de originale versioner og dem, der nytænker de populære retter.

Afsnit

Alle serier A-Å