Endnu en børnelokker i Jyllinge: Mand i varevogn løb efter 10-årig

Efter tre ugers stilhed har et barn endnu en gang anmeldt en børnelokker til politiet i Jyllinge.

Flere børn på Midtsjælland har i de sidste måneder mødt en fremmed mand i en varevogn, der har tilbudt med slik eller Pokémon-kort, og i nogle tilfælde har manden sågar fulgt efter børnene.

I tre uger har der været ro på med børnelokker-anmeldelserne, men søndag modtog Midt- og Vestsjællands Politi igen en anmeldelese fra Jyllinge.

quote Vi har hverken fundet manden eller varevognen, men vi efterforsker selvfølgelig sagen. Vi kan ikke sige, om der er en sammenhæng mellem denne sag og de andre anmeldelser.

Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig for Midt- og Vestsjællands Politi

Her så en 10-årig pige en varebil med en sort stribe på siden parkeret i Jyllinge ved Jyllinge Parkvej og Værebrovej. Derefter begyndte en mand at løbe efter hende.

Pigen flygtede, indtil hun mødte et ægtepar, der var ude og gå en tur. Det fik manden til at stoppe op, og pigen løb sin vej, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet har identificerede ægteparret, der havde lagt mærke til pigen, men manden, der forfulgte hende, havde ægteparret ikke set.

- Vi har hverken fundet manden eller varevognen, men vi efterforsker selvfølgelig sagen. Vi kan ikke sige, om der er en sammenhæng mellem denne sag og de andre anmeldelser, siger Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig for Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet har ingen holdning til, om anmeldelsen kan være noget, pigen har fundet på. 

Signalement passer ikke på den sigtede

De seneste måneder har der været anmeldelser om en børnelokker i en varevogn i både Lille Skensved, Viby Sjælland, Jyllinge, Hvalsø og Kirke Hyllinge.

quote Der er grund til at understrege, at der ikke skete noget i sagen, gudskelov.

Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig for Midt- og Vestsjællands Politi

Den 24. januar anholdte politiet en midaldrende mand, der ejer en hvid varevogn, som er sigtet for forsøg på blufærdighedskrænkelse og overtrædelse af våbenloven. 

Få dage efter blev han løsladt, da der ikke var grundlag for at varetægtsfængsle ham, mente Landsretten. Manden er dog fortsat sigtet, og politiet fortsætter deres efterforskning.

Carsten Andersen mener dog ikke, at den 10-åriges signalement af manden passer på den sigtede.

- Der er grund til at understrege, at der ikke skete noget i sagen, gudskelov. Så man skal passe på med at blæse sagen op, siger Carsten Andersen. 

Sådan beskrev den 10-årige manden:

  • 50 til 60 år gammel
  • 175 centimeter høj
  • Fedladen
  • Mørkt, krøllet hår
  • Udenlandsk udseende
  • Flere ar i ansigtet
  • Iført sort jakke, hvid bluse, sorte sko og sorte læderhandsker

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik