Børnelokker i Jyllinge: Sådan skal du tale med dit barn

Igen er tre drenge blevet antastet af en mand i Jyllinge. Det skaber frygt blandt forældrene i byen. Her kan du læse politiets og kommunens råd til at snakke med dit barn om børnelokkeren.

Det er sjette gang, at en fremmed mand antaster børn i byen Jyllinge ved Roskilde Fjord.

Midt- og Vestsjællands Politi tager sagen alvorligt, og man er overbevist om, at der ikke er tale om tankespind fra de involverede børn. 

quote Vi tror, at det er reelt nok, at der er en eller anden, der kører rundt og henvender sig til børn i Jyllinge-området. Vi har det jo fra flere børn, så vi tror bestemt, at der er noget om snakken.

Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi. 

- Vi tror, at det er reelt nok, at der er en eller anden, der kører rundt og henvender sig til børn i Jyllinge-området. Vi har det jo fra flere børn, så vi tror bestemt, at der er noget om snakken, siger Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi. 

Senest blev tre drenge tirsdag morgen klokken 07.55 kontaktet af en fremmed mand, da de var på vej til skole.

- Manden, der kørte i en grå eller hvid varevogn, tilbød dem at køre med til skole, men heldigvis sagde drengene nej og skyndte sig ned til skolen. Børnene reagerede korrekt: De gik ikke med fremmede, som har været god latin altid, siger Carsten Andersen.

Ved tidligere episoder har en fremmed mand antastet børnene og tilbudt dem Pokémon-kort og popcorn. Fem af episoderne er sket i Jyllinge, mens en enkelt er sket i Gundsømagle.

Sådan skal du tale med dine børn om børnelokkeren

Politiet mangler nummerplade og signalement

Fordi manden kun er blevet set af børn, er signalementet meget sparsomt. Børnene beskriver ham som en midaldrende mand, men det kan ifølge politiet være et vidt begreb, når det kommer fra otte til ti-årige børn. 

quote Derudover opfordrer vi folk til at være på dupperne, så hvis man ser en varebil et eller andet sted, så notér registreringsnummeret. Det kunne jo være, vi kunne bruge det til noget

Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi. 

- Vi har ingen registreringsnummer på varevognen heller, så derfor er det vigtigt, at vi får anmeldelserne hurtigt, så vi har en chance for at finde vedkommende med det samme.

- Derudover opfordrer vi folk til at være på dupperne, så hvis man ser en varebil et eller andet sted, så notér registreringsnummeret. Det kunne jo være, vi kunne bruge det til noget, siger Carsten Andersen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Hærværk overvågningsbilleder Kagefryd Helsingør 112 politi

Politi efterlyser gerningsmand bag politisk motiveret hærværk mod kagebutik

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

Indsats ved Buresø

Stort samarbejde skal sikre nye brandbiler til Nordsjælland

Ambulance

Voldsom arbejdsulykke - mand faldt seks meter ned

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere