Politiet sigter rockere for trippeldrab

Københavns politi har i dag foretaget ni anholdelser i sagen om trippeldrabet på Frederiksberg - Bandidosrockere sigtes for drabene

Københavns politi har slået hårdt til i dag og anholdt ni personer, mistænkt for at have forbindelse til den stærkt omtalte trippeldrab-sag fra Frederiksberg. Flere anholdte er nu sigtet for drab, og dermed tyder meget på, at politiet har fået hul på den voldsomme sag.

Fem af de anholdte har forbindelser til rockergruppen Bandidos.  Københavns politi har foretaget en række aktioner her i formiddag, og det har ført til otte anholdelser i sagen. Derudover skal der gennemføres ransagninger på 13 adresser fordelt ud over Sjælland i løbet af i dag, oplyser Københavns Politi.

Videoen herover viser en af dagens ransagninger. Se flere videoer og billeder på www.localeyes.dk.

Fem af de anholdte fra i dag har altså rockerrelationer, og politiet oplyser, at seks sigtes for drab, medvirken til drab og overtrædelse af våbenloven.

De anholdte er 22 til 32 år gamle.

 

Det var her på Christian Paulsens Vej, den iskolde likvidering af tre personer fandt sted
Det var her på Christian Paulsens Vej, den iskolde likvidering af tre personer fandt sted

 

Den usædvanlige sag fandt sted onsdag den 11. november på Christian Paulsens Vej på Frederiksberg. Her blev tre unge mænd likvideret i en lejlighed, mens de lå og sov. Politiet tøvede ikke med at kalde de tre drab for en ren likvidering. De dræbte var den 19-årige Philip Rasmussen, Suhaib Jaffar på 23 og Mike Vinther, 24.

I morgen tirsdag bliver de fremstillet i grundlovsforhør. Det sker kloken 09.30 i retten på Frederiksberg. Politiet oplyser, at anklagemyndigheden vil begære lukkede døre i den opsigtsvækkende drabssag.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20210424-101409-L-1920x1279we

playBeboere i Fredens Havn taber sag - skal fjerne både

Helsingør hærværk 1

playHærværk mod Helsingør Rådhus: ”Det er noget regulært svineri”

Beand Nørrebro

Igen: Nørrebro ramt af brande

politi demo

playPolitiet massivt til stede efter uro i København - en anholdt for stenkast

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere