Superstjerne spiller til Tivolis Fredagsrock

Blandt navnene i årets række af Fredagsrock i Tivoli er skuespilleren Johnny Depp i The Hollywood Vampires.

I år kan publikum se frem til et program mere end ti dobbeltkoncerter. Foto: Torben Christensen - Ritzau Scanpix

Når Tivoli fra april starter sine traditionsrige fredagskoncerter på scenen på Plænen, er der lagt op til alt fra danske topnavne til internationale stjerner. 

Blandt de mere utraditionelle bookinger er skuespilleren Johnny Depp, der spiller guitar i bandet The Hollywood Vampires.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Tivoli, der i år kan fejre 175-års jubilæum. 

Johnny Depp spiller guitar i bandet The Hollywood Vampires. Foto: Oli Scarff - Scanpix

- Programmet i år har en bredde og en tyngde, der er en jubilæumssæson værdig. 

- Københavnere og andre besøgende kan glæde sig til et stærkt program, der byder på både nye og veletablerede navne fra den danske musikscene krydret med et par udenlandske perler, siger Nikolaj Koppel, der er underdirektør for kultur i Tivoli, i meddelelsen. 

Læs også Sidst måtte de lukke portene - Kim Larsen skal igen spille i Tivoli

Mere end ti dobbeltkoncerter

Det er den danske sanger Christopher, som fredag den 13. april tager hul på årets musikalske program, der afsluttes fredag den 21. september med sangerne Søren Huss og Carl Emil Petersen. 

I år indeholder programmet mere end ti dobbeltkoncerter, og blandt andet Peter Sommer og gruppen Gangway skal dele scenen, ligesom Kesi og Hugo Helmig også skal optræde til en dobbeltkoncert. 

Også navne som Magtens Korridorer, Mew, Michael Falch, Kim Larsen, Burhan G, Lis Sørensen og Scarlet Pleasure er booket.

Læs også Tivoli skruer op for lyden, men må droppe gammel tradition

Som noget nyt har Tivoli fået tilladelse til at hæve lydniveauet ved koncerterne. Et for lavt lydniveau har været blandt publikums kritikpunkter ved flere af de sidste års Fredagsrock-koncerter. 

Vil publikum i fremtiden være sikker på at få den gode lyd helt oppe foran scenen, kan de også købe billetter til et afspærret område foran scenen til enkelte af de store Fredagsrock-koncerter, fremgår det af meddelelsen.

Tivoli har endnu til gode at afsløre to af septembers navne. Afsløringen af de to sidste koncertnavne kommer senere, skriver Tivoli.

/ritzau/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?