Dansk koncertarrangør: Sikkerhed er vores højeste prioritet

Danskerne kan stadig komme til Nik & Jay-koncert onsdag i Royal Arena i København.

- Sikkerheden ved vores shows er fortsat vores højeste prioritet, og vi er i kontakt med de danske myndigheder og følger deres anvisninger, skriver Jesper Christensen, Managing Director hos koncertarrangøren Live Nation Danmark, i en skriftlig udtalelse til Ritzau tirsdag. Foto: Shutterstock

 

- Koncerten med Nik & Jay i Royal Arena i morgen fortsætter som planlagt. 

Sådan lyder det fra Jesper Christensen, Managing Director hos koncertarrangøren Live Nation Danmark, i en skriftlig udtalelse til Ritzau tirsdag.

- Sikkerheden ved vores shows er fortsat vores højeste prioritet, og vi er i kontakt med de danske myndigheder og følger deres anvisninger, skriver han. 

Læs også Beredskabet er højere end nogensinde før til gadefestival

Udtalelsen kommer på baggrund af angrebet i den engelske by Manchester tirsdag aften mod en koncert med den amerikanske sangerinde Ariana Grande.

- Vi er naturligvis dybt berørte af denne meningsløse tragedie, og vore hjerter og tanker er med dem, der påvirkes af denne tragiske hændelse.

Ariana Grande spillede i Jyske Bank Boxen i Herning i forrige uge. 

Læs også Hovednavn melder afbud til Roskilde Festival

Her er man også berørt af angrebet i Manchester.

- Vores varmeste tanker sendes først og fremmest til de ramte og deres familie samt vores kolleger.

- I MCH (Messecenter Herning, red.) og Jyske Bank Boxen vurderes sikkerhedsniveauet på hvert eneste arrangement fra gang til gang. Det sker i et tæt samarbejde med arrangørerne samt politiet og deres eksperter, siger administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen, i en skriftlig udtalelse til Ritzau.

/ritzau/

Læs også Politiet kræver terrorsikring af Copenhagen Marathon

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik