Sarah lå i i telt for lejlighed: - Det var det hele værd

Søndag formiddag havde Carlsberg Byen salgspremiere på et nyt byggeri. Sarah Smith lå i telt i tre dage, for at få mulighed for at købe en lejlighed.

Flere hundrede stod i køen, da Carlsberg Byen i dag klokken 11 åbnede op for deres salgspremiere på et nyt byggeri, Rahbek Hus II. Mange havde dog allerede ligget i telt i flere dage, for at kunne være blandt de første der kunne reservere en lejlighed i byggeriet, der ligger ud til Rahbeks Allé og består af i alt 56 boliger.

Den allerførste der slog sit telt op var Sarah Smith. Det gjorde hun sammen med sin kæreste torsdag aften klokken 19.30, så de var sikre på, at de kunne reservere drømmeboligen - bolig nummer 38. 

- Det regnede lige efter vi slog teltet op, så det var lidt trist natten til fredag, men ellers har det været rigtig hyggeligt. Der kom jo hurtigt lidt flere til, da de så, at vi havde lagt os i kø, siger Sarah Smith til TV 2 Lorry.

Ikke så meget is i maven

Det er første gang, at Sarah Smith vælger at ligge sig i kø til noget. Men fordi hende og kæresten ikke havde så meget is i maven, og fordi de var sikre på, hvilken lejlighed de ville have, så slog de teltet op i god tid. Som dagene gik endte der dog med at være slået i alt ti telte op foran showroomet.

- Hvis man skal ligge i kø for noget som helst, så synes jeg da, at en lejlighed er værd at ligge i kø for, siger Sarah Smith til TV 2 Lorry.

Tre dages camping viste sig at være godt givet ud for Sarah Smith og hendes kæreste, som fik kønummer 1, og derfor kunne vælge frit mellem alle lejlighederne. Parret valgte den lejlighed de var var kommet efter - bolig nummer 38. Derfor var det også et lykkeligt, men træt kærestepar, som TV 2 Lorrys reporter fangede efter arrangementet.

- Vi glæder os bare til at komme hjem og få en lur, siger Sarah Smith.

- Det arrangement, som har trukket flest til

Carlsberg Byen åbnede dørene klokken 11. Forrest i køen stod de der havde sovet i telt, men som morgenen skred frem var der kommet flere til i køen. 139 personer gik ind af dørene da de åbnede, og i alt har 511 personer i dag været forbi, for at kigge på en bolig i Carlsberg Byen. 

- Det er klart det arrangement, som har trukket flest til. Vi har tidligere set, at der er enkelte der sover udenfor natten før, men aldrig tre dage før, siger Jens Nyhus, administrerende direktør i Carlsberg Byen, til TV 2 Lorry.

Boligerne i Rahbek Hus II har en salgspris på mellem 2,6 millioner og 7,6 millioner kroner, og der er forventet indflytning om to år. Når hele Carlsberg Byen står færdig vil der i alt være 3.100 boliger i den nye bydel. I skrivende stund er 52 ud af de 56 lejligheder i Rahbek Hus II blevet reserveret.

- Det vi generelt ser er, at langt de fleste reservationer bliver til salg. Jeg tror heller ikke, at man ligger i kø i tre dage, hvis man så ikke ender med at købe, siger Jens Nyhus.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik