Politikere i Nordsjælland enige: Vi skal have de motorveje nu

For de folkevalgte politikere på Christiansborg er der ingen tvivl: Frederikssundsmotorvejen og Hillerødmotorvejen skal forbedres nu.

- Det kan godt være, at vi er uenige om mange ting, men vi har nogle bundne trafikopgaver. Og det handler også om kollektiv transport. Det handler om en kystbane, der kører til tiden og det handler om, at vi får en Hillerød Station, der kan klare den vigtige opgave, at der kommer et nyt supersygehus, siger Christine Antorini, Soc.dem., og tilføjer:

quote Det kan godt være, at vi er uenige om mange ting, men vi har nogle bundne trafikopgaver.

Christine Antorini, Soc.dem, MF

- Og så er det selvfølgelig Frederikssundsmotorvejen og Hillerødmotorvejen. Der skal vi arbejde sammen, og det synes jeg faktisk, at vi er rigtig gode til at sige, at det er vigtigt for Nordsjælland.

Kommentaren fra den socialdemokratiske politiker, der medlem af Folketinget for den Nordsjællandske storkreds, falder efter Folketingets åbning. 

Her står hun sammen med Hans Andersen, Venstre, Mette Abildgaard, Kons., og Malene Harpsøe, Dansk Folkep., for at fortælle, hvad borgerne i Nordsjælland kan forvente af de folkevalgte politikere på Christiansborg.

Under åbningstalen fortalte statsministeren, at regeringen vil bruge 5 milliarder kronerpå offentlige investeringer, herunder motorveje.

quote Og vi har jo både en Frederikssundsmotorvej, der mangler en finansiering og en Hillerødmotorvej, hvor det også er utrolig vigtigt, at vi finder midler til det.

Marlene Harpsøe, Dansk Folkep., MF

Netop den del af talen fangede Malene Harpsøe fra Dansk Folkeparti også.

- Så hæftede jeg mig også ved et meget vigtigt, nemlig infrastruktur. For der er sat 5 milliarder kroner af - blandt andet til infrastruktur, siger hun og tilføjer: 

- Og vi har jo både en Frederikssundsmotorvej, der mangler en finansiering og en Hillerødmotorvej, hvor det også er utrolig vigtigt, at vi finder midler til det, så folk ikke skal sidde i kø dag ud og dag ind.

Hos Venstre er sagen også meget betydningsfuld.

- Er der en mærkesag, jeg er optaget af, så er det infrastruktur og bedre infrastruktur i Nordsjælland, siger Hans Andersen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik