- Jeg er helt sikker på, at mange unge piger misunder mig, lød det fra Erik Lund, der ikke anede, hvem de to unge gutter var.

Politiker mødte norske teenageidoler: Så begik han bommert

Det skete, da det konservative byråds- og regionsrådsmedlem var i 'Go' Morgen Danmark'

Det kan være svært at være med på beatet, når man er 69 år gammel og har kommunalpolitik på hjernen. 

Det måtte det konservative byråds- og regionsrådsmedlem Erik Lund fra Allerød sande, da han tirsdag morgen var gæst i TV2's 'Go' Morgen Danmark'.

Her fik han en ganske særlig oplevelse, som mange danske teenagepiger sikkert vil misunde ham for: Han spiste morgenmad sammen med de to teenage-idoler fra Norge, Marcus og Martinus. 

Læs også Kaosfrygt: Kristine og 13.999 andre børn skal til koncert

Ifølge en pressemeddelelse fra Erik Lunds egen hånd spurgte han de to berømtheder, om de var nogle, han burde kende. Og svaret var naturligvis ja.

Erik Lund var efterfølgende så begejstret for mødet, at han sendte en pressemeddelelse ud og fortalte, at de to kendte, norske gutter havde ønsket ham held og lykke med valget og blev foreviget sammen med ham på et billede.

- Jeg er helt sikker på, at mange unge piger misunder mig, skrev Erik Lund i pressemeddelelsen, hvor han midt i sin eufori stadig ikke havde fået helt korrekt fat i den populære popduos navn.  

Læs også Erik Lund klar til at aflevere borgmesteposten til K-kollega

'De var nemlig den meget berømte gruppe M & M (Magnus & Martinus) fra Norge, som alle unge piger er helt vilde med,' skrev Erik Lund i pressemeddelelsen.

Da navnebommerten gik op for Erik Lund, sendte han efterfølgende en rettelse ud med "Ups! I må nok hellere rette navnet, så de unge piger ikke bliver rasende.

Læs også Unge i Allerød: "Vi vil have mere at sige"

Læs også Disse tre sager afgør valget i Allerød