Fejl i fugerne: Langebro lukkes for biltrafik

Hop og bump har været et stort irritationsmoment for bilister og cyklister siden brofugerne på Langebro blev udskiftet i juni. Nu bliver de rettet.

Det skulle være så godt, men blev det ikke. Sådan kunne Københavns Kommune kort og godt konkludere efter fugerne på Langebro i København blev renoveret tilbage i juni.

For dårligt havde entreprenøren CG Jensen forladt broen før de daglige 40.400 cyklister og 58.600 bilister kunne konstatere, at det hoppede og bumpede når man passerede broen. Årsag: Fugerne i vejbanerne var ikke tilpasset godt nok.

Det bliver de nu og det betyder, at Langebro lukker for biler fra lørdag aften klokken 20 til søndag morgen klokken 5. Cyklister og fodgængere kan dog stadig passere broen.

Sådan var det at køre over Langebro i august.

I forbindelse med arbejdet bliver der sat afspærringer op dels ved Langebrogade på Amager-siden og ved Niels Brocks Gade på københavner-siden. Og så vil der i øvrigt være enkelte støjgener forbundet med arbejdet, fordi der skal skæres i asfalten.

Opretningen af fugerne på den befærdede bro sker på entreprenørens regning og er altså ikke en ekstraudgift for Københavns Kommune.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Trafik

Øresundstunnelen vanvidsbilisme

playMinister garanterede kontrol med vanvidsbilisme i Øresundstunnelen – men et år senere er intet sket

fjernbusterminal buskaos bus ingerslevsgade

Udformningen på plads: Sådan skal Københavns nye fjernbusterminal se ud

Tom lufthavn

playKøbenhavns Lufthavn lukker terminalområder: Kan ikke afvise at de skal lukke mere ned

MEtroen kører ikke mandag morgen

Metroen i København kørte ikke mandag morgen

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere