Fejl i fugerne: Langebro lukkes for biltrafik

Hop og bump har været et stort irritationsmoment for bilister og cyklister siden brofugerne på Langebro blev udskiftet i juni. Nu bliver de rettet.

Langebro lukker fra lørdag aften klokken 20 til søndag morgen klokken 5. Foto: Liselotte Sabroe - Ritzau Scanpix

Det skulle være så godt, men blev det ikke. Sådan kunne Københavns Kommune kort og godt konkludere efter fugerne på Langebro i København blev renoveret tilbage i juni.

Læs også Hopper det også, når du kører over Langebro?

For dårligt havde entreprenøren CG Jensen forladt broen før de daglige 40.400 cyklister og 58.600 bilister kunne konstatere, at det hoppede og bumpede når man passerede broen. Årsag: Fugerne i vejbanerne var ikke tilpasset godt nok.

Det bliver de nu og det betyder, at Langebro lukker for biler fra lørdag aften klokken 20 til søndag morgen klokken 5. Cyklister og fodgængere kan dog stadig passere broen.

00:48

Sådan var det at køre over Langebro i august.

Luk video

I forbindelse med arbejdet bliver der sat afspærringer op dels ved Langebrogade på Amager-siden og ved Niels Brocks Gade på københavner-siden. Og så vil der i øvrigt være enkelte støjgener forbundet med arbejdet, fordi der skal skæres i asfalten.

Opretningen af fugerne på den befærdede bro sker på entreprenørens regning og er altså ikke en ekstraudgift for Københavns Kommune.

Læs også Befærdet københavner-bro skal renoveres: 100.000 påvirkes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik