Internationalt medie: Hotel er blandt verdens syv bedste til spa

Kurhotel Skodsborg kan nu blære sig med at være en af verdens bedste spa-ophold. Det kalder et internationalt magasin i hvert fald hotellet.

"Ekstremt spa".

Sådan beskriver magasinet Tatler Magazine Kurhotel Skodsborgs spa-oplevelse, og det er ikke negativt ment.

Faktisk har den ekstreme spa-oplevelse fået Kurhotel Skodsborg på en en fornem liste. Tatler Magazine har nemlig kåret hotellet til en af verdens syv bedste spa-oplevelser. 

I spaet på Kurhotel Skodsborg kan du opleve 16 forskellige varme og kølende bade.
I spaet på Kurhotel Skodsborg kan du opleve 16 forskellige varme og kølende bade.
Foto: Kurhotel Skodsborg

- Jamen, det betyder alverden. Det er jo sådan set den ypperste anerkendelse man kan få inden for spaverdenen. Det er den ultimative award. Vi er meget lykkelige, det er en helt vild fornemmelse, siger Mai Kappenberger, der er direktør på Kurhotel Skodsborg.

- Vi skal gå ydmygt til værks, og det forpligter i den grad, siger hun.

Tatler Magazine har givet kurhotellet titlen "Natural High", og magasinet roser hotellet for sin yoga, massage, paleo mad - og selvfølgelig sin sauna.

- Den chokerende kontrast mellem den intense sauna det efterfølgende hop ned i det iskolde vand - det er den slags ekstrem spa, som var lige noget for os, skriver Tatler Magazine som en del af sin begrundelse.

Bagom Kurhotel Skodsborg

Norden er eksotisk

Flere af de øvrige spahoteller, der er nævnt i guiden, ligger på eksotiske destinationer som Mexico og Mauritius, hvor det er nemmere at spendere en hel dag i bikini.

Men Mai Kappenberger ser det som sin fordel at have sit spahotel i kolde Danmark. 

- Norden er jo blevet eksotisk. Vi havde besøg af Tatler i januar, hvor de kom fra saunagus og direkte ud på badebroen i regn og storm. Det var det vildeste, de havde oplevet. Det er effektfuld spa, for man kan virkelig mærke, at man har været i gang, når man kommer fra ekstrem varme til ekstrem kulde, siger hun.

Kurhotel Skodsborg har 22.000 hotelgæster årligt, men at være kåret til en af de syv bedste i verden betyder alligevel noget for Mai Kappenberger.

- Vi skal have flere internationale gæster til at høre om os, og det kommer de til, når vi er nævnt i denne her guide, siger hun.

Hotellet blev også i februar nævnt i det internationale rejsemagasin, Condé Nast Traveller Magazine, som et af verdens syv bedste spa-ophold.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

20091008-142855-6-1920x1280we

playResterne af gammel ghetto bliver til nyt rådhus

Nyhavn corona

Dystre sommerudsigter for Københavns turisme - antallet af hotelbookninger helt i bund

Sebastian Eskerod

Coronapas frustrerer frisør - har tabt 11.000 kroner i indtjening siden genåbning

Skærmbillede 2021-05-06 kl. 14.32.02

"Fantastisk" og "underligt":
Hjælpepakke til restauranter får blandet modtagelse

Rudersdal

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere