Skønhedssalon sigtet for niende gang for at holde åbent

Skønhedsklinik i Roskilde fortsætter ufortrødent med at holde åbent for kunder.

Skønhedsklinikken Cliuniq på Ringstedgade i Roskilde er åbenbart iskold, når det gælder loven.

Så sent som torsdag i denne uge blev klinikken sigtet for niende gang for ikke at overholde corona-lukkereglerne.

Det oplyser Midt-og Vestsjællands Politi i fredagens døgnrapport.

Her kan man læse, at politiet torsdag klokken 13 modtog en anmeldelse om, at Cliuniq var ved at behandle en kunde og sågar havde endnu en kunde ventende udenfor.

En patrulje kørte til skønhedsklinikken, hvor der var sat skilte op ude foran butikken, og en ansat ganske rigtigt var i gang med at behandle en kunde.

Politiet sigtede derfor indehaveren og den ansatte, som kan forvente endnu en bøde i sagen, da det nu er niende gang, at virksomheden sigtes for at holde åbent trods restriktionerne om at holde lukket for at nedbringe risikoen for coronasmitte.

Bøder var langt over 100.000 kroner

Dermed overstiger den samlede bødesum nu langt mere end de 100.000 kroner, som var det beløb, politiet oplyste over for TV 2 Lorry, da de tilbage i midten af februar sigtede klinikkens mandlige indehaver og en kvindelig ansat for syvende gang.

34-årige Osman Al Chami, som er indehaver af Cliuniq, havde inden da fortalt flere medier, at de ikke har tænkt sig at betale bøderne.

- Jeg bliver jo nødt at forsørge min familie. Jeg lever af mine lønninger. Jeg har ikke fået kompensation under denne her lockdown, så jeg har ikke noget valg, sagde han til DR den 16. februar.

BT fortalte den 11. februar, at den ulovligt åbne klinik dengang havde søgt om kompensation seks gange og fået udbetalt i alt 116.000 kroner.

- Omsætningen får jeg jo her og nu. Så må jeg tage bøderne i retten. Jeg har søgt penge, og jeg har fået et beløb langt under det, jeg har søgt om. Det handler om, at man har noget at leve for, lød det dengang indehaver Osman Al Chami.

Midt- og Vestsjællands Politi har tidligere sagt til TV 2 Lorry, at Osman Al Chami er i sin gode ret til at tage bøderne i retten, men at de ellers ikke har nogen kommentarer til klinikejerens økonomiske kvaler.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

624917-311

Påkørt af bil: 75-årig kvinde i kritisk tilstand

Mand død på sheltertur.

33-årig mand død efter familietur i shelter

indbrud

Politiet advarer om særlig indbrudstendens efter flere indbrud i påsken

Føtex2

Føtex "leverer lige til døren" - men her går det helt galt

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere