Flere kunder i butikken: Ejer af skønhedsklinik sigtet for ottende gang på en måned

Torsdag blev ejeren af en skønhedsklinik i Roskilde sigtet for ottende gang for at bryde corona-restriktioner.

Skønhedsklinikken Cliuniq på Ringstedgade i Roskilde bliver ved med at holde åbent trods adskillige sigtelser.

Og torsdag var ingen undtagelse, da ejeren havde flere kunder i butikken, da en patrulje fra Midt- og Vestsjællands Politi atter kiggede forbi.

Dermed er det ottende gang, at ejeren sigtes siden den 21. januar. Det er kun få dage siden, at politiet senest var på besøg.

Ifølge politiets døgnrapport kunne det konstateres, at der ud over en 32-årig kvindelig ansat og den 34-årige mandlige ejer også var seks andre personer fra Roskilde, Storkøbenhavn, Fyn og Falster til stede, samt at forhænget til et af baglokalerne var trukket for.

Politiet sigtede igen den kvindelige ansatte og den mandlige ejer for at holde skønhedsklinikken åben trods påbud om af holde sådanne klinikker lukket ifølge de gældende corona-restriktion.

Bøde er over 100.000 kroner

De kan nu forvente endnu en bøde i sagen, som efterhånden løber op i bøder til et sekscifret beløb.

- Jeg tror, vi har rundet de 100.000 kroner i bøder for den mandlige indehaver og kvindelige ansatte, lød det i onsdags fra Martin Bjerregaard, der er kommunikationsansvarlig hos Midt- og Vestsjællands Politi, til TV 2 Lorry.

Og nu kan ejeren se frem til endnu en forhøjelse af bøden.

Vil ikke betale

De bøder har de dog ikke tænkt sig at betale. Det fortalte indehaver Osman Al Chami tirsdag til DR.

- Jeg bliver jo nødt at forsørge min familie. Jeg lever af mine lønninger. Jeg har ikke fået kompensation under denne her lockdown, så jeg har ikke noget valg, sagde Osman Al Chami til DR.

Ifølge BT har den ulovligt åbne klinik nemlig også søgt om kompensation seks gange og fået udbetalt i alt 116.000 kroner.

- Omsætningen får jeg jo her og nu. Så må jeg tage bøderne i retten. Jeg har søgt penge, og jeg har fået et beløb langt under det, jeg har søgt om. Det handler om, at man har noget at leve for, lød det fra indehaveren.

Ifølge Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi er indehaver Osman Al Chami i sin gode ret til at tage bøderne i retten. Han oplyser endvidere, at politiet ikke har kommentarer til skønhedsklinikkens økonomiske kvaler.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

IMG_1276

Bilist stak af fra uheld - nu er han fundet

kokain.jpg

Kæmpe kokainfælde i Hedehusene - firma vidste ingenting

ambulance

Bevidstløs mand reddet op af Øresund

brand pizzeria amager

Brand i pizzeria på Amager - beboere i opgang evakueret

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere