Josefine troede, hun blev hentet på motorcykel, men så kom Abu

14-årige Josefine Mørch Christensen fik sig noget af en overraskelse til sin konfirmation.

Lørdag blev Josefine Mørch Christensen og kammeraterne konfirmeret i Roskilde Domkirke. Og efter alle sagde ja til at blive konfirmeret i den kristne tro, trådte konfirmanderne ud på gårdspladsen, hvor mange blev hentet i 'fancy' køretøjer. 

Og 14-årige Josefine havde også på fornemmelsen, at en sej motorcykel stod klar til hende. Hendes forældre havde lagt små hints ud, så hun var faktisk overbevidst. 

- Jeg var ret sikker. Min bror havde også sagt: Josefine, du bliver hentet på det fedeste af det fedeste, lyder det fra den 14-årige konfirmand.

Men i stedet for en hurtig larmende motorcykel, så kommer kamelen Abu gående i retning mod Josefine, mens broderen bryder ud i grin.  

- Jeg blev meget overrasket. Jeg havde slet ikke set den komme, siger Josefine Mørch Christensen. 

Og Josefines far Tom Christensen, som var en af de, der stod bag overraskelsen, er også overbevist om, at det kom meget bag på datteren. 

- Hun så helt paf ud. Hun kan godt lide, at det hele er ordenligt - og gerne lidt fint. Så hun udbrød: "Ej, jeg bliver fandme ikke hentet af en kamel", siger faderen.

Pinligt men sjovt

Men heldigvis faldt kamelen i god jord, da chokket havde lagt sig. 

- Jeg blev virkelig pinligt berørt. Der var jo så mange mennesker, der så det. Men jeg synes, det var vildt sjovt. Det er en oplevelse, som jeg aldrig vil glemme. 

Og også Josefines venner var vild med kamelen Abu. 

Kamelen Abu fragtede trygt og sikkert Josefine gennem Roskildes gågade.
Kamelen Abu fragtede trygt og sikkert Josefine gennem Roskildes gågade.

- De var allesammen henne og få taget billeder med den, og de syntes, det var ret sjovt. 

Efter adskillige billeder, skulle Abu fragte Josefine gennem gågaden. Og i starten var den 14-årige konfirmand lidt i tvivl, om Abu kunne holde til det. Men det gik heldigvis fint, og Josefine kom trygt og sikkert frem til restauranten, hvor resten af festlighederne blev afholdt. 

Det har taget overhånd med dyre ting

Forældrene, der stod bag overraskelsesnummeret, var overbevidste, om at kamelen kunne være med til at skabe noget postitivt opmærksomhed på dagen. 

- Vi ville gerne tage lidt pis på det hele. Det har taget lidt overhånd med alverdens dyre ting, så det her var bare noget helt andet, siger Tom Christensen. 

Men faktisk var det et tilfælde, at kamelen blev booket. 

- Jeg kørte forbi en mark 1. april, hvor jeg så kamelen. Jeg sendte en besked til min kone, som ikke rigtigt troede på det. Det var jo 1. april. Men så kørte hun ud og kiggede, og kunne konstarere, at man kunne leje en kamel til et arrangement, siger han og tilføjer: 

- Og så synes hun bare, det var den fedeste gimmick og lejede den straks til Josefines konfirmation. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

tivoli

Efter 10 års tørke: Michelin-stjerner vender tilbage til Tivoli

MVI_5243.00_15_09_24.Still001

playFiskeri i Københavns Havn er blevet et corona-hit

Vinterbadning(8)

playMallu er hoppet på iskold coronadille: Få de bedste fif

Kim(3)

Issejlere på tynd is i Nordsjælland

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere