Thit er et hit: 16-årig på vej mod stjernestatus

16-årige pige fra Albertslund skal spille hovedrollen i ny mega-satsning på Østre Gasværk. I dag fik hun selv nyheden.

Det bliver efterårets helt store satsning, når Østre Gasværk til efterpåret opsætter en musicalversion af Lene Kaaberbøls romanserie Vildheks - om vildheksen Clara. Og i dag fik den 16-årige Thit Aaberg besked om, at det er hende, der skal bære hovedrollen som Clara i forestillingen.

Thit Aaberg  har været til casting på rollen, og det samme har 350 jævnaldrende piger - og først i dag blev det afsløret, hvem der fik den eftertragtede rolle. Det skete på Københavns Hovedbanegård, hvor Tit ankom med tog fra en studietur i London.

- Jeg er utrolig beæret

Hun er elev på en kreativ efterskole i Sønderjylland, og anede intet om, at der ved perronen stod en helt særlig modtagekomité og ventede på hende. Det var repræsentanter fra Østre Gasværk, andre medvirkende fra forestillingen -  og TV 2 Lorry, der tog imod den begejstrede teenager, som formentlig fik et af sit unge livs foreløbig største overraskelser, da hun løb ind i modtagelseskomiteen (Se video af det over artiklen her).

-Det er meget overvældende..jeg er fuldstændigt tom for ord, lød det fra den glædesstrålende pige - som dog alligevel fandt ordene frem:

- Jeg er utroligt beæret. Det var virkelig ikke noget.. altså jeg have håbet...fordi jeg brænder for det her, men det var ikke det, jeg regnede med, da jeg kom ud på Københavns Hovedbanegård

I forestillingen skal Thit Aaberg spille sammen med blandt andre Kaya Brüel. De egentlige prøver starter til august, og så er der premiere 14. september.

Se Thits casting herunder:

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Idrætsgymnastik

play16-årige Camille er danmarksmester i gymnastik - men for ung til OL

Færgekroen hejses ind i Tivoli

playHer bliver en ny udgave af Tivolis Færgekroen hejst ind

Grand Teatret

Københavnsk nichebio kåret blandt verdens smukkeste

genforening galvmaleri

Kulturorganisation vil lave gavlmaleri i København gratis - men mangler en husgavl

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere