Knivoverfald i Nordvest: Politiet efterlyser tre mænd

Københavns Politi efterlyser tre mænd, efter en 34-årig mand blev overfaldet med kniv omkring midnat natten til fredag.

En 34-årig mand blev natten til fredag omkring midnatstid overfaldet på Stærevej tæt ved Nørrebro Station København. Den 34-årige blev ramt af flere knivstik, men er uden for livsfare.Det oplyser Københavns Politi på deres Twitter.

Nu efterlyser Københavns Politi tre mænd i forbindelse med overfaldet. De beskriver de efterlyste mænd således:

A: Omkring 30 år og ca. 168 cm høj. Muskuløs af bygning, mellemøstlig af udseende med lys brun hudfarve, sort mellemlangt hår og sort fuldskæg. Talte dansk og var iført sort jakke og en mindre grå skuldertaske.

B: Omkring 30 år og ca. 173-175 cm høj. Almindelig af bygning, afrikansk af udseende med en lys brun hudfarve, sort kort hår og mørke skægstubbe. Talte dansk og var iført grå trøje/cardigan.

C: Omkring 30 år og ca. 173-175 cm. Kraftig af bygning, lys i huden og sort kort hår. Talte dansk, var iført sort mundbind og sort jakke.

Københavns Politi opfordrer vidner til at ringe 1-1-4, hvis man kan have set de tre mænd i området mellem Stærevej og Frederikssundsvej/Ndr. Fasanvej.

Faldt i snak med gerningsmænd

Hændelsen skete kort efter midnat. Offeret har oplyst til politiet, at han inden overfaldet var kommet gående langs Stærevej. Her mødte han to personer, som han kortvarigt faldt i snak med. En patruljevogn kom kort tid efter tilfældigvis forbi stedet. På fortovet, hvor overfaldet skete, var der en større blodpøl, fortæller efterforskningslederen til Ritzau.

- Han går derefter videre, og ud for Frederikssundsvej 5 - lige ved et Sats-fitnesscenter - bliver han passet op af de to mænd samt en tredje, som helt umotiveret presser ham op mod en væg, overdænger ham med slag og stikker ham tre gange i kroppen med en kniv, siger central efterforskningsleder Anders Frederiksen til Ritzau.

Politiet oplyser til Ritzau, at de har arbejdet ude i området, og at der er vidner, som har henvendt sig. Politiet undersøger desuden om der er videoovervågninger i området, der kunne være relevante. 

Manden blev efter overfaldet bragt til Rigshospitalets Traumecenter, men han har ikke været i livsfare.