Nu har Alis far også givet op: Raseret bageri lukker definitivt

Beslutningen er truffet, efter at far og søn oven på tirsdagens besøg fra Inger Støjberg, forlod bageriet i al hast, fordi de følte sig truet.

På trods af de seneste dages hærværk mod Kaj Bageri i Tingbjerg havde faderen til den 19-årige ejer, Ali Parnian, et ønske om at genåbne den raserede butik.

Mohsen Parnian, der har støttet sin søn økonomisk med at starte bageriet, håbede på, at han kunne overtale ham til at blive på adressen i den nordvestlige bydel af København for ikke at give op over for de kriminelle, som ifølge familien smadrede bageriet med baseballbat og jernstænger, efter de i torsdags havde nægtet at betale beskyttelsespenge.

- Det er ikke os, der skal forsvinde. Det er kriminaliteten, der skal fjernes. Ikke os. Jeg står fast på, at forretningen skal forblive åben, sagde Mohsen Parnian i mandags til TV 2 Lorry. 

Flere gange har Mohsen Parnian også udtalt i medierne, at bageriet ville blive genåbnet. Men i dag oplyser Ali Parnian altså til os, at faderen nu også definitivt har opgivet håbet om, at sønnen fortsat kan drive bageri i Tingbjerg.

Leder efter nyt sted at åbne

Beslutningen er truffet, efter at far og søn oven på tirsdagens besøg fra Inger Støjberg, forlod bageriet i al hast, fordi de følte sig truet.

Det betød, at et planlagt radiointerview med Radio24syv måtte flyttes fra Tingbjerg til stationens studier i indre by.

quote Vi blev udsat for direkte trusler, imens politiet var har. De er ikke engang bange for politiet.

Ali Parnian, ejer, Kaj Bageri

- Vores sikkerhed er det vigtigste. Vi blev udsat for direkte trusler, imens politiet var har. De er ikke engang bange for politiet.

- Så jeg er glad for, at min far respekterer mit ønske om at lukke i Tingbjerg. For det er meget farligt derude, siger Ali Parnian.

Under ministerbesøget var både politiet og PET talstærkt tilstede. Alligevel var stemningen undervejs tilspidset, som da en bekendt af familien, tolken Sohila Ghiasvand, endte i en diskussion med en gruppe unge fyrer, der fulgte med i eftermiddagens begivenheder. 

Med den definitive beslutning om at Ali Parnian lukker bageriet i Tingbjerg, overvejer han nu, hvad fremtiden så skal bringe.

- Jeg leder efter et nyt sted at åbne butik. Men i første omgang har jeg også behov for at få noget ro på, siger han.

Under alle omstændigheder står Ali Parnian med fornuftig startkapital, efter en indsamling til støtte for ham har rejst næsten en halv million kroner.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Nexus foto

Kritik af døgninstitution for unødvendige magtanvendelser mod anbragte unge

Affaldssortering

playCorona giver ekstra affald i Storkøbenhavn: - Der er opstået en pulterkammereffekt i hjemmene

Bagsværd rostadion

Dødsstød til prestigeprojekt? Kommuner trækker stikket til nyt rostadion

Lynetteholmen ny tegning af Lynetteholm, som man forestiller sig, at den øen vil se ud under anlægsfasen.

playEkspert: Lynetteholm stormflodssikrer ikke København

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere