Hop i vandet: I dag er havnebadene officielt åbnet

Flere har allerede tyvstartet badesæsonen i havnene, men det er først fra i dag at de populære havnebade officielt åbner.

Tirsdag udråbte det store internationale nyhedsmedie CNNs rejsesektion København som verdens bedste storby at bade i. Foran både Rio De Janeiro, New York og London.

CNN fremhævede Amager Strandpark som det idéelle sted mens Fisketorvet og Islands Brygge blev beskrevet som gode alternativer.

Det er ikke kun CNN, der kender til de gode badesteder i København. Gennem en svedig maj har mange københavnere allerede taget en tur i havnen. Selvom det først er fra i dag af, at havnebadene officielt åbner.

Sæsonen går nemlig fra 1. juni til 30. september og i den periode vil der være livreddere i åbningstiden, og vandkvaliteten tjekkes både dag og nat. Ellers kan du tjekke badevandet lige her.

Og så er der badezonerne. Forskellen fra et havnebad og en badezone er, at en dukkert i en badezone er uden opsyn af en livredder. Derfor er al badning på eget ansvar. Desuden er badezonen alene omkranset af bøjer og flyderør, og ikke et stort anlæg, som der for eksempel er i blandt andet Sydhavnen.

Ved du ikke, hvor du skal bade henne?

Vi har samlet en oversigt over, hvor du kan hoppe i havnen i København:

Havnebade:

Badezoner: 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Bjarne Reuter

Disse 10 modtager flest bibliotekspenge: Brønshøj-forfatter indtager førsteplads

20190718-201441-L-1920x1280we

Ny festival i København vil byde 30.000 gæster velkommen til sommer

Header sådan så din by ud for 100 år siden

Sådan så din by ud for 100 år siden – se den vilde forandring til i dag

ulvespor havdrup

Hoppede du på dem? Corona, ulve og klima trender i årets aprilsnarre

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere