Ishøj topper blandt medarbejdere

En ny stor intern undersøgelse blandt ansatte i Ishøj Kommune viser, at arbejdsmiljøet er i top.

Hvor godt kan du lide din arbejdsplads? Hvor godt trives du på jobbet?

Det er et par af de spørgsmål, som ansatte i Ishøj Kommune er blevet bedt om at svare på i en stor tilfredshedsundersøgelse, som kommunen har lavet. Kigger man på undersøgelsens data, kan man hurtigt konkludere, at Ishøjs ansatte er ret tilfredse med arbejdspladsen.

For ud af kommunens 1.829 ansatte deltog 84 procent i en anonym undersøgelse. Her viser undersøgelsen, at medarbejderne generelt trives godt i Ishøj. På en skala fra 1 til 7, hvor 7 er højest, lander det samlede gennemsnit af vurderingerne på 5,8.

- Jeg er utrolig stolt af svarraten, som landede på hele 84 procent. Den betyder, at vi har et solidt datagrundlag til at analysere vores kommune som arbejdsplads. Men endnu vigtigere er den et udtryk for, at vores medarbejdere gerne vil deltage og bidrage til, at vi kan blive endnu bedre som arbejdsplads, siger kommunaldirektør Kåre Svarre Jakobsen.

Arbejdet giver mening

Ishøj scorer særligt højt på de spørgsmål, som handler om samarbejde og engagement. De fleste medarbejdere har sat kryds ved 6 eller 7 på spørgsmålet om, hvorvidt de føler, at deres arbejde gør en positiv forskel for borgerne.

- Det er virkelig godt at se, at vi har et højt resultat her. Hvis man kan se meningen med sit arbejde, og som kommune handler det jo om at være til for borgerne, så tror jeg også, at det smitter af på de andre faktorer, der spiller ind på éns samlede trivsel, siger Søren Henriksen, HR-chef i Ishøj Kommune

I undersøgelsen deltog 1.532 ansatte i Ishøj Kommune, og i den store undersøgelse skulle de ansatte svare på en lang række spørgsmål om trivsel, ledelse og psykisk arbejdsmiljø.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

Maddrengen roerer

play13-årig elsker at lave mad: Nu har han skabt sit eget fritidsjob

Postbyen

playMegaprojekt skrider frem: Her skal Københavns næste højhuse bygges

elløbehjul

Ny lov: Hjelm-pligt på el-løbehjul

PR-foto

Mistanke om menneskehandel i forbindelse med byggeri af luksusboliger i Nordsjælland

Ishøj

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere