Lukket under renovering: Nu flytter svømmehal på stranden

Hvad gør man, når omfattende flisearbejde lukker svømmehallens aktiviteter? Man flytter aktiviteterne ud på stranden.

Mange danskere er allerede rykket derud - på stranden altså.

Nu følger Gribskov Svømmehal trop i hvert fald i en kort periode og skifter omklædningsrummet ud med strandsand, mens der ordnes flisearbejde.

På kommunens hjemmeside kan man læse, at der er tale om ekstraordinært flisearbejde i 25 meter bassinet.

Derfor lukker svømmehallen og flytter ud på stranden i perioden 16. til 20. juli. 

 - Svømmeundervisningen flyttes til Østmolen i Gilleleje fra kl. 8-14 og i Tisvildeleje kl. 8-12, hvor der også er GUS i livredningstjenestens badehus, lyder det på kommunens hjemmeside.

Sommersvømning i det fri

Gribskov Svømmehal vil sammen med Helsinge Svømmeklub, der afholder sommersvømning, hjælpe med undervisningen og tænde op i Nordkystens livredningsklubs saunavogn. 

Helsinge Svømmeklub, der står for sommersvømningen, starter de fire ugers svømning i det fri i Gilleleje mandag den 16. juli. 

Svømmehallen er lukket i en uge, og hvis man ikke kan undvære sin daglige svømmetur, så foregår det altså på Østmolen i Gilleleje, hvor der vil være undervisning på forskellige niveauer.

 - De fleste skal som regel lige lokkes til at gå i vandet, da det plejer at være lidt koldere end i svømmehallen, fortæller Katrine Schlawitz Frederiksen, der underviser ved dette års sommersvømning.

Gribskov Svømmehal holder også lukket i perioden 30. juli til 14. august på grund af vedligehold.

Svømmehallen er lukket