Billetsalg til festival udløste kæmpekø i Tisvildeleje

Billetsalget til festivalen Musik i Lejet begyndte lokalt lørdag formiddag - søndag åbner netsalget

Man skal vist være i besiddelse af en usædvanligt stor portion selvtillid, hvis man begynder at sælge biletter til en musikbegivenhed uden at kunne fortælle, hvem det er, folk kommer til at opleve.

Den selvtillid har folkene bag festivalen Musik i Lejet i Tisvildeleje. Lørdag formiddag åbnede de det lokale billetsalg til festivalen. Allerede klokken 23 fredag aften  tog de første opstilling - og inden billetsalget åbnede, stod flere end tusind mennesker i kø.

Og ingen aner, hvem der skal spille på næste års festival.

- Det bliver man da både glad, stolt og ydmyg over. Og det forpligter, så vi skal levere en meget fin festival, når folk strækker sig i den grad, siger Peter Maarbjerg, der er bestyrelsesformand for Musik i Lejet.

Festivalen afvikles i uge 29, og når det sker næste sommer, bliver det den 12. version af Musik i Lejet. Gennem årene er den vokset, så der nu sælges cirka 8500 partoutbilletter til den nordsjællandske festival.

Lokal tyvstart

Og i år blev det med tyvstart af billetsalget for de lokale.

- Vi gør det for at skabe en lokal begivenhed. Vi gjorde det også sidste år, men da åbnede vi onlinebilletsalget samtidig. I år startede vi i Tisvilde et døgn før, hvor vi havde 1500 billetter til salg. Det gør vi for at give folk, der bor lokalt, en god mulighed - for salget på nettet går meget hurtigt, siger Peter Maarbjerg.

I nærheden af køen vidnede en masse parkerede biler om, at det dog ikke kun var folk fra Tisvildeleje, der stod i kø for at investere de 1.295 kroner i en billet.

Og når onlinebilletsalget åbner på Ticketmaster søndag formiddag, så er det stadig uden at musiknavnene på festivalen er annonceret.

Billetsalget åbner klokken 10. Og køber man online, så slipper man altså for den kolde kø - men arrangørerne bag Musik i Lejet fortæller, at stemningen var høj natten igennem.

Musik i Lejet afvikles 16., 17. og 18. juli 2020.

Det var koldt - men stemningen var høj, mens folk ventede i køen.
Det var koldt - men stemningen var høj, mens folk ventede i køen.
Foto: Benedikte Hald

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Roskilde Festival Foto Maria Albrechtsen MortensenRitzau Scanpix

Sommeren for festivalerne er usikker – Roskilde forventer 'mellem 20 og 25 procent aflysninger'

Greve Svømmehal

Vestegnen får ny svømmehal til 130 millioner kroner

Verdens største vikingeskib bliver sat op på Nationalmuseet

playVerdens længste vikingeskib er tilbage efter togt

franciskarosekilde

playKøbenhavns Kommune vil skrue ned for nattelivet med færre bevillinger efter midnat

Gribskov

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere