Billetsalg til festival udløste kæmpekø i Tisvildeleje

Billetsalget til festivalen Musik i Lejet begyndte lokalt lørdag formiddag - søndag åbner netsalget

Allerede klokken 23 fredag aften tog de første opstilling - og siden voksede køen voldsomt. Foto: Benedikte Hald

Man skal vist være i besiddelse af en usædvanligt stor portion selvtillid, hvis man begynder at sælge biletter til en musikbegivenhed uden at kunne fortælle, hvem det er, folk kommer til at opleve.

Den selvtillid har folkene bag festivalen Musik i Lejet i Tisvildeleje. Lørdag formiddag åbnede de det lokale billetsalg til festivalen. Allerede klokken 23 fredag aften  tog de første opstilling - og inden billetsalget åbnede, stod flere end tusind mennesker i kø.

Læs også Musik i Lejet fylder 10 år: Stiftere ville skabe liv og glade dage

Og ingen aner, hvem der skal spille på næste års festival.

- Det bliver man da både glad, stolt og ydmyg over. Og det forpligter, så vi skal levere en meget fin festival, når folk strækker sig i den grad, siger Peter Maarbjerg, der er bestyrelsesformand for Musik i Lejet.

Festivalen afvikles i uge 29, og når det sker næste sommer, bliver det den 12. version af Musik i Lejet. Gennem årene er den vokset, så der nu sælges cirka 8500 partoutbilletter til den nordsjællandske festival.

Lokal tyvstart

Og i år blev det med tyvstart af billetsalget for de lokale.

- Vi gør det for at skabe en lokal begivenhed. Vi gjorde det også sidste år, men da åbnede vi onlinebilletsalget samtidig. I år startede vi i Tisvilde et døgn før, hvor vi havde 1500 billetter til salg. Det gør vi for at give folk, der bor lokalt, en god mulighed - for salget på nettet går meget hurtigt, siger Peter Maarbjerg.

I nærheden af køen vidnede en masse parkerede biler om, at det dog ikke kun var folk fra Tisvildeleje, der stod i kø for at investere de 1.295 kroner i en billet.

Og når onlinebilletsalget åbner på Ticketmaster søndag formiddag, så er det stadig uden at musiknavnene på festivalen er annonceret.

Læs også Byen er splittet: Dramatisk borgermøde om Musik I Lejet

Billetsalget åbner klokken 10. Og køber man online, så slipper man altså for den kolde kø - men arrangørerne bag Musik i Lejet fortæller, at stemningen var høj natten igennem.

Musik i Lejet afvikles 16., 17. og 18. juli 2020.

Det var koldt - men stemningen var høj, mens folk ventede i køen. Foto: Benedikte Hald

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?