To unge mænd stukket ned i S-tog - teenagere sigtet for drabsforsøg

To unge mænd blev stukket med kniv, og to er anholdt, efter at to grupper kom i slagsmål i et S-tog i Nordsjælland. De to anholdte er sigtede for drabsforsøg.

Opdatering klokken 18.12: To unge mænd på henholdsvis 17 og 18 år er fængslet efter knivstikkeri. De sigtes for drabsforsøg.

To unge mænd på på 16 og 18 år er natten til lørdag blevet stukket med kniv i forbindelse med et slagsmål i et S-tog ved Jægersborg Station i Nordsjælland.

Det oplyser Søren Bjørnestad, vagtchef ved Nordsjællands Politi.

De to unge mænd blev fragtet til hospitalet, og lørdag formiddag kan Nordsjællands Politi oplyse, at de begge er uden for livsfare.

Knvistikkene skete omkring klokken et natten til lørdag. Det var tilsyneladende et slagsmål mellem to grupper, der startede inde i toget. Da politiet nåede frem til Jægersborg Station, opholdt de to, der var blevet stukket, og nogle andre personer sig på perronen.

På stationen fandt politiet også en kniv.

To personer er blevet anholdt i forbindelse med sagen. De vil i løbet af lørdagen blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Helsingør.

Vagtchefen ved Nordsjællands Politi ønsker lørdag formiddag ikke at oplyse yderligere om de to anholdte.

Ifølge politiet tyder intet på, at episoden skulle være banderelateret.

- Vi ved foreløbigt, at et slagsmål mellem to grupperinger er startet inde i toget. Da vi kommer frem til Jægersborg Station, så træffer vi de personer, der er blevet stukket, nogle andre personer og nogle vidner.

- Det efterforsker vi ud fra, og så finder vi en kniv på Jægersborg Station. Og vi har formentlig også fundet en kniv i toget, siger han lørdag morgen.

Omkring klokken 18 oplyser Nordsjællands Politi, at de to anholdte er henholdsvis 17 og 18 år. De er blevet varetægtsfængslet i 16 dage og sigtet for forsøg på manddrab. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Politi anholder banderelateret mand for drab i Hillerød

POLITI BAGSVÆRD3

Hundelufter overlever skudangreb nær sit hjem i Bagsværd

Malene bruus

Savnet 46-årig kvinde fra Helsinge fundet død i skovområde

politi skud bagsværd gladsaxe 13 januar 2021

Politi om skudepisode: Det var drabsforsøg

Gentofte

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere