Jobcenter går nye veje: Nu kan du finde job på Facebook

Frederikssund Kommune vil matche ledige borgere og virksomheder gennem Facebook.

Alle jobs, som formidles via Facebooksiden, er jobs på ordinære vilkår, hvor medarbejderen aflønnes til overenskomstmæssig løn. Foto: Ida Guldbæk Arentsen - Ritzau Scanpix

Nu bliver det muligt for ledige borgere og virksomheder i Frederikssund at finde hinanden på de sociale medier.

Jobcenter Frederikssund har oprettet en ny Facebook, der skal gøre det nemmere for kommunens ledige borgere at finde arbejde, mens det samtidig skal blive lettere for arbejdsgiverne at finde arbejdskraft.

Siden er målrettet småjobs som sæsonarbejde, ferieafløsning, administrative opgaver, kaffebrygning, græsslåning, rengøring og småreparationer.

Læs også Kvinde i nyttejob sidder hver dag og stirrer foran en varmeblæser

Rette hænder til mindre opgaver

Det kan være få timers arbejde om ugen, arbejde i en begrænset periode eller dag til dag-jobs, skriver Frederikssund Kommune på deres hjemmeside.

- Ved at bruge Facebook kan vi hjælpe både virksomhederne med at finde de rette hænder til mindre opgaver og de borgere, der er tilknyttet Jobcenteret ved at gøre det nemt for dem at finde hinanden. Og småjobs er vigtige, for ofte kan et job på blot få timer om ugen være vejen til at få foden inden for på arbejdsmarkedet, siger Job- og Borgercenterchef, Merete Kølln.

Alle jobs, som formidles via Facebooksiden, er jobs på ordinære vilkår, hvor medarbejderen aflønnes til overenskomstmæssig løn.

Hvis du som borger ønsker at se ledige småjobs, finder du Facebooksiden HER.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik