Kvinde i nyttejob sidder hver dag og stirrer foran en varmeblæser

- Så send mig dog ud på et plejehjem for at holde en gammel døende i hånden. Eller i en vuggestue. Det giver da mere mening, lyder det fra kvinden.

- Jeg ved ikke, om jeg skal grine eller græde.

Sådan lyder det det fra Lise Elsborg Jensen, der hver dag klokken 7.00 møder trofast ind til sit nyttejob i Solrød Center.

Her er det meningen, at hun skal samle blade. En opgave, som den 45-årige kvinde som sådan ikke har noget imod. Men kommunen Solrød Kommune har endnu ikke sat hende i gang med arbejdet, og hun ender derfor med at bruge hele dagen på at sidde foran en varmeblæser i et koldt lokale med et tæppe over sig og en kop the i hånden, mens hun venter på, det bliver fyraften.

Det skriver sn.dk.

Kommune vil ikke kommentere

Lise Elsborg Jensen synes på ingen måde, at nyttejobbet giver mening. Hun mener, at der er mange andre steder, hvor hun kunne gøre meget mere gavn.

 - Kære Solrød Kommune - til hvilken nytte er det her? Så send mig dog ud på et plejehjem for at holde en gammel døende i hånden. Eller i en vuggestue. Det giver da mere mening. Og der kan man da gøre nytte. Jeg ved ikke, om jeg skal grine eller græde, fortæller hun ifølge sn.dk.

Sn.dk har rettet henvendelse til Solrød Kommune. Men de vil ikke udtale sig om enkeltsager.

De siger dog, at en virksomhedskonsulent vil kigge ind til de tre personer, der sidder i nyttejob i det kolde lokale - heriblandt Lise Elsborg Jensen - for at følge op på indsatsen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Godhavnsdreng

playJuraprofessor: Godhavnssagen kan åbne ladeport af lignende sager

Opholdsforbud

Risiko for angreb i bandekonflikt forlænger opholdsforbud

20190813-134904-l-1920x1277we.jpg

play17 Godhavns-børn får 300.000 kroner hver for misrøgt

nedim_yasar.jpg

Livstidsdømt mand frifundet for drab på radiovært

Solrød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere