Her er de koncerter der indvier den genopståede K.B. Hallen

I syv år har K.B.Hallen stået tom. Men nu genopstår den nedbrændte hal på Frederiksberg - og de allerførste events er allerede lagt i kalenderen.

Knap syv år efter at K.B.Hallen brød i flammer, genopstår den ikoniske hal nu og åbner op for offentligheden fra slutningen af november i år. 

De første 11 koncerter er allerede lagt i kalenderen fra starten af det nye år. Blandt dem finder man navne som D.A.D, Take That og Eros Ramazotti. 

Den fulde kalender kan ses her, men hvis du vil være med helt fra starten og indvie den genopførte bue på Frederiksberg, er der her et overblik over hallens første fire koncerter:

 

Years & Years den 28. januar 2019

Years & Years
Years & Years
Foto: K.B.Hallen

Den britiske electropop-gruppe Years & Years bliver, med koncerten i slutningen af januar, de allerførste til at byde publikum velkommen i den nye hal. I sommers udkom gruppen med et nyt album, og i 2019 følger de op med en stor turné, som blandt andet udfolder sig i K.B.Hallen. 

 

 

 

Nils Frahm den 14. januar 2019

Nils Frahm
Nils Frahm
Foto: K.B.Hallen

Sidste gang den tyske komponist Nils Frahm spillede i København var det til sommerens Haven festival. Han har flere gange givet udsolgte koncerter i både hovedstaden og Aarhus - og nu bliver han altså nummer to i rækken til at give et avantgarde, neoklassiske og elektronisk nummer i den nye K.B. Hallen. 

 

 

 

Jason Mraz den 28. februar 2019

Jason Mraz
Jason Mraz
Foto: K.B.Hallen

Som en del af hans vinter tour 2019 ligger den multi-GRAMMY award-vindende Jason Mraz vejen forbi K.B.Hallen i slutningen af februar. 

Jason Mraz har tidligere spillet udsolgte koncerter i blandt andet Madison Square garden, og koncerten i K.B.Hallen bliver en af de første stop på hans tour, der fortsætter i fem andre lande.

 

 

Nephew den 21. marts 2019

Nephew
Nephew
Foto: K.B. Hallen

Det danske band Nephew, der blandt andet består af Simon Kvamm, er gamle kendinge i den buede hal på Frederiksberg, hvor de allerede har spillet otte gange. 

Nu spiller de igen i den nye hal og efterspørgslen til koncerten i K.B. Hallen i marts har været så stor, at det allerede har været nødvendigt at oprette venteliste til billetterne. 

KB Hallen som den snart ser ud.
KB Hallen som den snart ser ud.
Foto: Christensen & Co Arkitekter

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

"Det er både sundt og nærende for vores fælles forståelse af hinanden og vores kultur at få indblik i de andres sprog," siger sprogforsker Michael Ejstrup.

Forskningsprojekt søger dialekter: "Nordsjællandsk er en af de mest diverse ting indenfor sprog"

60_percent

playDigteren Peter Laugesen om klimaforandringerne: Det er trist at være magtesløs tilskuer

Bakken

playBakken får ny forlystelse - bliver den første af sin slags i Nordeuropa

Roskilde Festival Foto Maria Albrechtsen MortensenRitzau Scanpix

Kulturminister foreslår tilpasset støtteordning til festivaler

Frederiksberg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere