Svømmehal åbner med fest og fribilletter

Efter 10 måneders ombygning er svømmehallen i Ølstykke klar til at åbne igen - denne gang med med nyt varmtvandsbassin og miljøvenligt renseanlæg.

I eftermiddag slutter næsten et års ombydning, når Ølstykke Svømmehal er klar til officiel indvielse af en helt 'ny' svømmehal.

quote Jeg glæder mig i den grad til at klippe snoren til vores næsten helt igennem nye svømmehal, der bliver lidt af et lille bademekka

Karsten Søndergaard, Borgmester, Egedal

- Renoveringen har været længe undervejs og kostet os dyrt, men vi har til gengæld fået en del mere for pengene end det, der bare handlede om lovkrav. Jeg glæder mig i den grad til at klippe snoren til vores næsten helt igennem nye svømmehal, der bliver lidt af et lille bademekka, siger borgmester Karsten Søndergaard til kommunens hjemmeside.

Alle borgere er velkomne i eftermiddag fra kl. 16.30, når svømmehallen slår dørene op til fremvisning af de nye faciliteter. Dog må man vente med en tur i vandet til i morgen tidlig, da svømmehallen først officielt åbner for badende gæster den 1. marts.

Ølstykke Svømmehal blev opført i 1980, men kan fra i morgen af byde gæsterne på et nyt 32,5 graders varmt og stort bassin med to forskelligedybder på hhv. 130 cm i den ene ende og 40 cm i den anden. Bassinet har blandt andet vandmassagedyser, en boblebænk, boblezone og børnevandsprøjte til leg og vandtilvænning.

- Der har i mange år været et stærkt ønske fra borgerne, at få en moderne svømmehal. Det ønske - kombineret med skærpede miljøkrav - gjorde det nødvendigt at renovere hallen - alternativet var reelt at lukke, siger borgmester Karsten Søndergaard.

quote Der har i mange år været et stærkt ønske fra borgerne, at få en moderne svømmehal.

Karsten Søndergaard, Borgmester, Egedal

Ombygningen har kostet Egedal Kommune 14,1 millioner kroner. Dertil kommer en række investeringer i energirenoveringer for ca. 3,5 millioner kroner - bl.a. ventilationsanlægget, LED-belysningen og brusevandet. Omklædningsfaciliteterne er ikke en del af renoveringspuljen og ligner derfor stadig sig selv.

Åbningstider i Ølstykke Svømmehal fra 1. marts 2017:

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Egedal

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere