Politiet efter parteret lig: Har du set mistænkelige IKEA-poser?

I forbindelse med efterforskningen af et bestialsk rockerdrab på Københavns Vestegn, søger politiet nu vidner, som har set "mistænkelig adfærd med blå IKEA-poser" i området.

IKEA-poserne er blevet brugt i forbindelse med drabet på den 25-årige mand, der igår blev fundet ved Vestskoven i Albertslund Foto: alarm112danmark.dk / TV 2 Lorry

Flere blå IKEA-poser kan nu lede Københavns Vestegns Politi videre i sagen om et bestialsk rockerdrab på Københavns Vestegn.

Sagen, som politiet igår mørklagde, handler om et drab på en 25-årig mand, der havde forbindelse til rockergruppen Satudarah.

Der er blevet brugt IKEA-poser i forbindelse med transport af liget

Vicepolitiinspektør Charlotte Skovby

Den 25-årige havde været forsvundet i en uges tid, og politiet efterforskede i forvejen mandens forsvinding i forbindelse med en sag om bortførelse og mishandling.

Efter Københavns Vestegns Politi igår bekræftede, at de havde fundet en 25-årig mand dræbt ved Vestskoven i Albertslund, er der dukket nye oplysninger frem i sagen. 

Læs også Politi bekræfter: Lig af 25-årig mand fundet i Albertslund

Nu søger politiet nemlig vidner, der har set mistænkelig adfærd med blå IKEA-poser i området omkring Hedeparken 179 i Ballerup eller ved Orchidevej i Albertslund siden mandag den 29. august.

- Det kan være observationer af personer, der har båret tunge IKEA-poser på en mistænkelig måde eller på usædvanlig tidspunkter af døgnet. Ud fra efterforskningen kan vi fastslå at der er blevet brugt IKEA-poser i forbindelse med transport af liget, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.

Liget af den 25-årige mand var parteret i flere stykker og lå fordelt i området ved Vestskoven i Albertslund - angiveligt i IKEA-poser.

Ifølge TV 2 Lorrys oplysninger er manden blevet dræbt i et internt opgør i Satudarah, og intet tyder på, at drabet der sket som en del af et opgør mellem forskellige rockergrupper.

Læs også Kilder til TV 2: Lig af 25-årig kan være blevet parteret

Har du oplysninger i sagen kan du kontakte Københavns Vestegns Politi på telefon 43861448.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik