Kilder til TV 2: Lig af 25-årig kan være blevet parteret

Ifølge TV 2's kilder arbejder politiet ud fra en teori om, at 25-årig rocker blev myrdet og parteret i slutningen af august.

En ung mand, der ser ud til at være i begyndelsen af 20'erne, fremstilles netop nu i grundlovsforhør ved Retten i Glostrup. Han nægter sig skyldig, har retten oplyst.

Sigtelsen mod ham og en medsigtet er så hemmelig, at dørene blev lukket, før den blev læst op. Ingen må altså vide, hvad Københavns Vestegns Politi mistænker de to mænd for.

Begge er omfattet af et navneforbud, da efterforskningen er på et meget tidligt stadie, og på grund af 'sagens så helt alvorlige karakter,' sagde dommer Hans J. Christensen, da han afsagde kendelse om navneforbud.

Læs også: To mænd fremstilles bag dobbelt lukkede døre for drab

Kilder med indsigt i det kriminelle miljø i Ballerup fortalte allerede i går til TV 2, at en 25-årig rocker fra Satudarah skal have været forsvundet siden slutningen af august, og at han frygtes myrdet. Ifølge samme kilder rygtes den 25-åriges rockers lig parteret.

Oplysningerne kunne på det tidspunkt ikke bekræftes af andre kilder.

TV 2 erfarer imidlertid nu, at politiet tager forlydenerne alvorligt, og at man arbejder ud fra en teorien om, at den ene af de to har dræbt rockeren, og at han i foreningen med den anden sigtede i fællesskab skal have parteret den dræbte rocker og skaffet ham af vejen.

Således kunne TV 2 allerede før retsmødet tirsdag fortælle, at mændene var mistænkt for manddrab og medvirken til manddrab.

Københavns Vestegns Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen, end hvad man skrev i en pressemeddelelse i går, oplyste pressetalsmand Claus Buhr, Københavns Vestegns Politi, kort før retsmødet.

Der har været bevogtning foran en lejlighed i Ballerup hele natten - også her til morgen. Ifølge TV 2's oplysninger skal der være tale om gerningsstedet for den mulige forbrydelse.

Sagen er ifølge anklager Natalia Fryd Lindberg, Københavns Vestegns Politi, så hemmelig, at de to sigtede ikke måtte blive ført ind i retten, mens pressen var til stede. Pressen måtte heller ikke få de to sigtedes navne at vide.

Navnene står dog på døren ind til retslokale 102, hvor grundlovsforhøret finder sted, ligesom de to mænd skal passere TV 2's reporter på vej ind i retten.

Den ene af de to mænd - iført grå træningsbukser, mørkt sort skæg, en Puma-jakke og Nike-sko - ser ud til at være i begyndelsen af 20'erne. Han nægter sig skyldig, oplyser dommer Hans J. Christensen til TV 2 under en kort pause i retsmødet.

Den anden sigtede er iført sorte bukser, blå t-shirts og sorte klipklapper. Han ser ud til at være i begyndelsen af 30'erne.

Det vides pt. ikke, hvordan har forholder sig til anklagerne mod ham.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Christiania Pusher Street

65 personer sigtet for at sælge hash udenfor Christiania

Bomberør

17-årig risikerer forhøjet straf for at skyde med bomberør mod tre betjente

Politi tæt

Skønhedssalon holdt åbent, da politiet kom - kunde flygtede ud ad bagudgangen

Politibil

Politi efterlyste 13-årig: Nu er hun fundet i god behold

Ballerup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere