27-årig knivstukket fem gange i bagdelen i Ishøj

Politiet for anden aften i træk massivt til stede i Ishøj. Denne gang er en mand blevet såret af knivstik.

Københavns Vestegns Politi er i øjeblikket massivt tilstede på Vejlebrovej i Ishøj.

Politiets tilstedeværelse skyldes en anmeldelse om et knivstikkeri.

- En person er kørt på hospitalet med knivlæsioner, skriver Københavns Vestegns Politis vagtchef på Twitter.

Her oplyses det samtidig, at vagtchefen i øjeblikket ikke kan oplyse yderligere om knivstikkeriet.

Politiet har dog efterfølgende oplyst til nyhedsbureauet Ritzau, at offeret er en 27-årig mand. Han blev stukket stukket fem gange i bagdelen af en gruppe maskerede gerningsmænd, men er uden for livsfare, oplyser politiet. 

Politiet undersøger denne hvid Citroën C1 for tekniske spor.
Politiet undersøger denne hvid Citroën C1 for tekniske spor.
Foto: Presse-fotos.dk

Billeder fra stedet viser, at politiet er i færd med at undersøge en hvid bil, der angiveligt er en Citroën C1. Det er uvist, om der er tale om knviofferets bil.

Man kan desuden se, at politiet er i færd med at undersøge en nærliggende spillekiosk. TV 2 Lorrys fotograf på stedet fortæller, at betjente har undersøgt kiosken for tekniske spor. 

Se alle billeder fra gerningsstedet i galleriet øverst!

Sker i kølvandet på skyderi på tankstation

Det er endnu uvist, om knivstikkeriet har forbindelse til skyderiet lørdag aften på en Circle K-tankstation på Landlyst Vænge i Ishøj. 

Her blev der affyret adskillige skud mod en gruppe personer, hvorved tre skud biler blev ramt af skud. Ingen blev såret, men politiet efterlyser en lys - muligt champagnefarvet - Mercedes A180, som var den bil, der blev skudt fra. Der var mindst to personer i bilen, som efterfølgende kørte væk i retning mod motorvejen.

Stribevis af skyderier 

Lørdagens skudepisode er den seneste af en række skyderier i hovedstadsområdet den seneste uge. Skyderierne menes at have rod i uenigheder i bandemiljøet. 

Fredag aften blev tre personer ramt af skud på Nørrebro, hvoraf to var tilfældige borgere på omkring 50 år. 

Sidste lørdag blev to mænd ramt af skud på Ishøj Parkvej. Politiet vurderer, at skudepisoderne i Ishøj kan relateres til en aktuel konflikt, hvor en bandegruppering fra Nørrebro er blevet splittet op i nye grupperinger med forbindelse til Nørrebro/Nordvest-området i København og Greve/Hundige-området.

En dommer i København har søndag valgt at varetægtsfængsle en mand i forbindelse med et af skyderierne i København. Det er dog foreløbig hemmeligt hvilken sag, der er tale om, da manden blev fremstillet i grundlovsforhør for dobbelt lukkede døre.

Der er efter gårsdagens skyderi i Ishøj blevet oprettet en i visitationszone i byen. Der er i forvejen oprettet en visitationszone i København. 

TV 2 Lorry sendte her til aften et indslag om politiets tryghedsindsats i forbindelse med de mange skyderier, som blandt andet har ramt Ishøj. Se indslaget nedenfor:

Visitationszonen og andre initiativer skal være med til at sikre tryghed for borgerne.

Hos Københavns Politi har man anmodet Rigspolitiet om forstærkninger i form af mere mandskab fra andre politikredse. Søndag har Rigspolitiet så givet grønt lys. Nedenfor kan du høre Københavns Politis politidirektør, Anna Tønnes, fortælle, hvad det får af betydning.

København får forstærkning i kamp mod bandeskyderier

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik