Nærmeste pakkeshop ligger 100 kilometer væk

Folk i Hundested oplever, at der er en fjord imellem dem og deres pakkeudleveringsted.

Når Henrik Bechmann fra Sølager ved Hundested skal hente en pakke i nærmeste pakkeshop, risikerer han at måtte ud på en 100 kilometer lang køretur. Det skriver Frederiksborg Amts Avis lørdag. 

To gange har han fået tilsendt pakker til Kulhuse på Hornsherred, som er "nærmeste pakkeshop" - selvom der er en fjord imellem ham og stedet, og færgen kun sejler om sommeren. 

En gang drejede det sig om en pakke sendt gennem GLS, en anden gang om én sendt med PostNord. Henrik Bechmann bor på toppen af Nordsjælland, og i Hundested findes flere pakke-shops. Men nærmeste sted i fugleflugtslinje er Kulhuse, der ligger cirka en kilometer fra Sølager.

Ramt flere i området

Om sommeren forbinder den lille færge Columbus de to steder, om vinteren må man køre nedenom Frederikssund for at komme dertil.

- Det er da hyggeligt med en tur til Kulhuse, men spild af tid, når vi har pakkeshops indenfor få kilometer, siger Henrik Bechmann, der er lektor ved DTU til Frederiksborg Amts Avis. 

Han har tidligere kontaktet GLS for at få rettet problemet. Det er ikke lykkedes, og han kan stadig ikke vælge noget på sin side af Roskilde Fjord.

PostNord har ikke tidligere fået henvendelser om problemet. Det har imidlertid ramt flere i området ved Hundested, og PostNord er nu i gang med at finde ud af, hvad der er sket og løse problemerne. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Bedstemor Ann1

playBedstemor Ann har haft 19 plejebørn: "Nærkontakt med dyr er vigtigt"

metaldetektor

Henrik tabte sin guldring: Fundet med hjælp fra lokal facebookgruppe

Hund, kat og hest

Hader dit dyr nytårskrudt? Her er, hvad du kan gøre

unge hjemløse

Slut med unge sofa-sovere: København opfører 36 ’skæve boliger’

Halsnæs

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere