Drabsforsøg på populær bar i Københavns Indre By

Ung mand stukket i halsen - den formodede gerningsmand blev anholdt, da han flygtede i en taxi

Arkivfoto. Foto: Ólafur Steinar Gestsson - Scanpix & Ritzau

En mand i midten af 20'erne blev natten til mandag stukket ned på det populære gå-i-byen sted, Sams Bar i indre København.

Det voldsomme knivstikkeri betragtes som et drabsforsøg. Det oplyser vagtchef ved Københavns Politi Jesper Frandsen. Det skriver Ritzau.

- Det gør vi på grund af de skader, som den forurettede har, og på grund af gerningsvåbnet, siger han.

En person ringede 112 klokken 01.24 og anmeldte knivstikket, som fandt sted på toilettet på Sams Bar på Frederiksberggade i København.

Manden, der blev udsat for knivstikkeriet, har blandt andet skader på hals og i ansigtet. Gerningsvåbnet er dog ikke blevet fundet endnu, oplyser politiet.

Da politiet undersøger gerningsstedet, bliver betjentene opmærksomme på identiteten på en mulig gerningsmand. En patrulje kører mod Nordsjælland, hvor den pågældende har adresse.

På vejen bliver en patrulje dog opmærksom på en taxa, fortæller vagtchefen.

- Patruljen kan se, at der er sammenfald mellem kundens udseende og det signalement, der er blevet rundsendt, siger Jesper Frandsen.

- Så bringer man taxaen til standsning og anholder personen, der viser sig at være den formodede gerningsmand til knivstikkeriet.

Den anholdte er en 26-årig mand. Vagtchefen er ikke bekendt med, at manden selv skulle have haft skader, da han blev anholdt.

Hverken den formodede gerningsmand eller offer er blevet afhørt endnu. Politiet har således ikke fået klarlagt, hvorvidt de to kender hinanden. Det er ligeledes uklart, hvad motivet til den voldsomme knivepisode skulle være.

Både knivofferet og den formodede gerningsmand skal undersøges for spor på retsmedicinsk institut. Derudover skal eventuelle vidner, offer og den anholdte afhøres i sagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik