To dage tilbage: Gavekort kan alligevel godt bruges

Først kunne de ikke bruges, så kunne de blive refunderet, men nu kan gavekort alligevel indløses hos Fætter BR og TOYS"R"US. Men du har travlt.

"Ved du hvad det værste er. Bum. Bum. Gavekort fra BR" 

De seneste dage har denne joke floreret på Facebook, efter legetøjskæderne Fætter BR og TOYS"R"US gik konkurs. 

Rigtig mange børn havde nemlig pakket gavekort op juleaften og de skulle netop til at indløse dem, da chokbeskeden indløb - konkurs. 

Pludselig brast drømmene om store legokasser, slimfabrikker og PAW PATROL patruljelastvogn og gavekortene blev fuldstændige værdiløse. 

Men kun for en kort stund. 

Konkursboet oplyste, at man kunne få pengene refunderet, hvis gavekortet er købt efter den 30. november 2018. Og det kan man stadig. 

Men nu man kan også købe legetøj for gavekortet. Det meddeler Gorrissen Federspiel, der står for konkursboet. 

- Det skal præciseres, at gavekort købt i BR-butikker og TOYS”R”US efter den 30. november 2018 kan bruges i butikkerne frem til den 31/12., skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Det vil sige, at har man et gavekort, købt efter den 30. november, har du i skrivende stund to dage tilbage at indløse kortet i. 

Ønsker man blot at få pengen retur, skal man sende en mail med en kopi af gavekortet og kvittering for køb med datoangivelse til denne mail: toptoy@gorrissenfederspiel.com

Kunder bedes angive navn og bankkonto og kuratorerne sørger for udbetaling hurtigst muligt, står der i pressemeddelelsen. 

DISSE BUTIKKER HOLDER ÅBENT ÅRET UD

I alt holder 53 butikker åbent i Norden indtil nytår, men her får du et overblik over de butikker, der er åbne i Lorryland.

 

BR Rødovre

BR Frederiksberg Centret

BR Ro’s Torv, Roskilde

TOYS R’ US Tåstrup

TOYS R’ US Rødovre

TOYS R’ US Gentofte

TOYS R’ US Field’s

Gavekort købt før den 30. november 2018

Har du købt et gavekort før den 30. november 2018 er du almindelig kreditor i konkursboet.

Boet må derfor ikke foretage udbetaling af dit krav, men du har mulighed for at sende information om dit krav i konkursboet til samme mailadresse toptoy@gorrissenfederspiel.com

Krav i henhold til gavekortet vil blive registreret på samme måde som andre almindelige leverandører med krav opstået før den 30. november 2018.


Almindelige kreditorer i boet vil kun være berettiget til senere at modtage evt. dividende (delvis betaling) af krav på et senere tidspunkt.


Gavekort udstedt i forbindelse med tilbagelevering af varer (tilgodebevis) vil kun kunne bruges til køb af andre varer, og kun hvis tilbageleveringen af varen og udstedelsen af gavekortet (tilgodebevis) er sket efter den 30. november 2018.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik