Foto: Ólafur Steinar Gestsson - Scanpix

Brøndby forlænger med tysk cheftræner

Brøndby IF har inden kampen mod AGF søndag aften meddelt, at klubben forlænger aftalen med cheftræner Alexander Zorniger.

Brøndby fansene får en tidlig julegave. De blå-gule har nemlig umiddelbart inden kampen mod AGF afsløret i en pressemeddelse, at de forlænger kontrakten med den tyske cheftræner Alexander Zorniger.

Den nye aftale løber til og med 30. juni 2020, og det er en glad tysker, som kunne sætte sin underskrift på den nye aftale.

- Min familie og jeg føler os meget hjemme i klubben og i Danmark, så vi er glade for at samarbejdet fortsætter. Den store opbakning og begejstring holdet, trænerstaben og jeg har oplevet i det sidste halvandet år har været afgørende for, at vi er lykkedes med den nye spillestil, siger Alexander Zorniger i pressemeddelsen.

- Vi har et godt team, hvor samarbejdet er tæt og fællesskabet stort, og derfor er jeg glad for, at klubben og jeg er blevet enige om en ny aftale.

Læs også Sportslig succes får Brøndby til at tro på bedre bundlinje

Ønskede en længere forpligtelse

Alexander Zorniger kom til Brøndby i juni 2016 og har siden forvandlet holdet, så de nu fører Alka Superligaen efter 18 spillerunder.

- Det er halvandet år siden, og vi er meget tilfredse med den sportslige udvikling, vi har haft i klubben, ikke blot på grund af vores nuværende placering i tabellen, men fordi vi har et stærkt genkendeligt udtryk på banen, som skaber begejstring på tribunen, siger sportsdirektør Troels Bech om kontrakforlængelsen med Alexander Zorniger.

- Både Alex og vi har ønsket en længere forpligtigelse overfor hinanden og dermed sikkerhed i aftalen, og det har vi nu med denne aftale. Vi er stadig i den første fase af strategiperioden, så der er stadig mange ting, der skal udvikle sig og bundfældes, hvilket kræver kontinuitet, og her er rollen som cheftræner naturligvis en afgørende brik, siger Troels Bech.

Læs også Brøndby-angriber efter tre mål: "Det havde jeg brug for"