Stine er første danske pin-up i amerikansk finale

Stine Nyboe-Bek er den første dansker nogensinde, der er nået til finalen i den amerikanske konkurrence Miss Viva Las Vegas.

Det er ikke mange, der kan prale med, at de har været i finalen i den amerikanske konkurrence Miss Viva Las Vegas: Pin Up Contest. 

Faktisk er 38-årige Stine Nyboe-Bek den første dansker, som nogensinde er nået så langt. 

TV 2 Lorry møder hende i hendes hjem på Amager, som er en vaskeægte lille tidslomme med neonskilte, jukebox og gamle remedier fra amerikanske diners. 

Stine Nyboe-Bek er klædt i 50'er-inspireret tøj. Håret er sat op til løjer. 

Fødsel forandrede alt

Stilen begyndte at indtræde i hendes liv for et par år siden, da hun havde fået sit første barn:

- Da jeg blev mor og havde lidt svært ved at tabe mig igen, så prøvede jeg at tænke over, hvordan jeg kunne føle mig pæn igen, forklarer hun.

- Jeg havde en veninde for mange år siden, som havde den her stil, og hun var altid bare så smuk. Også selvom hun var, det man ville betegne som, en lidt større pige, men hun lignede bare altid en million, siger hun.

Og her seks år senere er Stine Nyboe-Bek nu selv gået all in.

Hun har blandt andet været på flere hårkurser, så frisuren kan sidde perfekt. Nu deltager hun sågar i Miss Viva Las Vegas: Pin Up Contest. 

 

Ny stil løftede selvtilliden

Den alternative tøjstil har givet Stine meget mere end blot en ny garderobe. 

- Det har givet mig virkelig meget i forhold til min egen selvtillid og hele det her med at blive ældre, siger Stine Nyboe-Bek til TV 2 Lorry.  

- Jeg er ikke så bekymret for at blive ældre, og få flere linjer i ansigtet, siger hun. 

- Når jeg kigger på andre kvinder, og ser hvor smukke de er, så er det (rynker, red.) faktisk ikke noget, jeg bider mærke i.

Stine Nyboe-Bek har affundet sig med sin aldring:

- Jeg vil egentlig bare gerne være mig, og så prøve at se, hvordan jeg kan blive glad for mig selv, som jeg ser ud, siger hun. 

På Instagram deler Stine Nyboe-Bek masser af billeder af sig selv i sine forskellige kjoler. Her går hun under navnet Missconfettidk.
På Instagram deler Stine Nyboe-Bek masser af billeder af sig selv i sine forskellige kjoler. Her går hun under navnet Missconfettidk.
Foto: Kirstine Ploug

Blandt verdens tolv bedste pin-ups

Den 20. april starter konkurrencen i Las Vegas, hvor publikum og dommere skal vurdere de udvalgte kvinder ud fra deres personlighed og fremtoning. 

Først er der såkaldt 'meet and greet' (netværksmøde, red.), hvor Stine Nyboe-Bek får lov til at mingle med gæster og dommere.

Dagen efter er der sceneshow med en præsentation af finalisterne og en spørgerunde. 

Kvinder fra hele verden har tilmeldt sig konkurrencen, som foregår under verdens største rockabilly-arrangement, men det er kun 12 heldige kvinder, som er udtaget til den sidste runde.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

lkæge

Fra mystisk lidelse til kendt sygdom - dansk forsker vinder stor pris for migræneforskning

tivoli

Efter 10 års tørke: Michelin-stjerner vender tilbage til Tivoli

MVI_5243.00_15_09_24.Still001

playFiskeri i Københavns Havn er blevet et corona-hit

Vinterbadning(8)

playMallu er hoppet på iskold coronadille: Få de bedste fif

Tårnby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere