Serie Søndagsmagasinet

18:15

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Søndagsmagasinet ser i denne uge på: Forening for hypersensitive Forestil dig, at solskinslys gav dig hovedpine, og at du blev for stresset af at være i et supermarked til at handle ind. Det er virkeligheden for Pernille Rosendahl, der ligesom tusindvis af danskere er hypersensitiv. Nu har hun startet en forening i Halsnæs, for at hjælpe andre i samme situation. Da Floorball kom til Bjæverskov I Sverige er den landets næststørste holdsport med over 120.000 spillere. Samtidig er den en af de hurtigst voksende idrætsgrene i Danmark. Nu kan Bjæverskov se frem til at komme med på bølgen. En lokal ildsjæl kæmper nemlig bravt for, at få startet byens første floorball-hold. Sagnet om "Mor Grib" I flere år huserede hun i Gribskov, hvor hun lokkede løsslupne mænd ind skovens mørke dyb. Her blev de overfaldet og berøvet, og hvis de var heldige slap de med livet i behold. Vi fortæller sagnet om røverkællingen "Mor Grib" Kunstnere som grundstof Nu skal vi møde kunstnergruppen CACO3, der holder til på den gamle løgfabrik i Stevns. Det har de gjort i 30 år, og hvert år i april laver de en stor fællesudstilling. De gør de også i år - og malerierne er ved at tage form.

02/04/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å