Serie Søndagsmagasinet

18:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Kommuneportræt Herlev I Herlev har en ny borgmester afløst bykongen Kjeld Hansen, der gik af for to år siden. Så denne gang skal Thomas Gyldal Petersen forsøge at løfte arven i en kommune, der har været under socialdemokratisk styre i 43 år. Politiaktion i tog DSB og Nordsjællands politi går nu til kamp mod tyvebander der hærger i S-togene om natten i weekenderne. Lommetyve har opdaget at fulde mennesker, der sover tungt i S-togene er lette at rippe for kostbare smartphones og kontanter. Vi tog med Nordsjællands politi og DSB på aktion sidste lørdag. Edderkoppekvinden Efteråret er højsæson for edderkopper. Det vrimler med dem både i huse og i naturen. For nogen skaber spindlerne panik og angst. For andre er de dybt fascinerende. Vi skal møde en kvinde, der er så optaget af dem, at hun kunne kaldes edderkoppe-kvinden. Karate Egedal Karate Klub kan noget helt særligt. Klubben er bare 10 år gammel, men har netop vundet 16 medaljer ved VM i Wado-karate i London. Hele 4 guldmedaljer blev det til, og det er især de unge kvinder og piger, der tog for sig af medaljerne.

30/09/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å