Serie Søndagsmagasinet

18:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Søndagsmagasinet byder i denne uge på: Jagten på det gode mel I to årtier har han dedikeret sit liv til at finde det perfekte mel til at lave det helt perfekte brød. 62-årige Per Grupe både dyrker, høster og maler alverdens eksotiske kornsorter i jagten på at finde det ultimative mel. Vi tog forbi den lille gård lidt udenfor Lynge til årets første brød-eksperiment - hvor der skulle bages fire brød på forskellige kornsorter. Skydebane giver ballade Naboer til skydebaner i Langstrup er trætte af skud og larm. De vil have banerne lukket og jægerne væk, så de ikke skal plages af larmen fra skud. Stort ponytalent Trods sin unge alder bejler hun allerede til det danske landshold. 13-årige Sara van Deurs Petersen fra Svogerslev er et af Danmarks helt store håb indenfor ponydressur. Charlotte Blay portræt Charlotte Blay fra Stevns har en fantasi ud over det sædvanlige, og har i sit 75 år lange liv skrevet tæt på 100 børne-, ungdoms- og voksenbøger. For nylig kunne hun fejre 40 års jubilæum som forfatterinde, og netop nu er hun ved at lægge sidste hånd på sit næste værk.

18/11/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å