Se racerløb i dag: Michelle er helt i front i superklasse

Michelle Gatting fra Vedbæk skal i 4. afdeling af racerløbet Danish Supertourisme forsvare sin 3. plads – og kæmpe for guld. Følg hende live i DST Night Race i dag på TV 2 Lorrys egen tv-kanal.

Michelle Gatting kan som en af de eneste i feltet finde på at stille op med røde negle ved racerløbet Danish Supertourisme Night Race. Men når det gælder om det køre stærkt, så er hun lige så rå som mændene.

De vil hun bevise i dag, når TV 2 Lorry kl. 16 i dag blænder op for 4. afdeling af Danish Supertourisme, der genoptager sæsonen efter sommerferien med Night Race på Padborg Park.

Kæmpede sig til 3. plads

Michelle Gatting har i de første løb kæmpet sig op i toppen af superklassen og før sommerpausen trådte hun for alvor i karakter på racerbanen Rudskogen i Norge. Her udfordrede hun ikke bare alle mændene, men kørte sig op på en samlet 3. plads og viste at hun vil køre med om mesterskabet i superklassen i dansk motorsport. 

Lige foran Michelle Gatting ligger Ole Petersen, og efter et indbyrdes drama i det norske er der lagt op til en knivskarp rivalisering mellem de to. Racerløbet Danish Supertourisme 2018 føres efter 3 afdeling af Kevin Verner.

Jason Watts søn debutterer i racerløb

Det bliver et Night Race med det hidtil største felt og med spændende nye bekendtskaber. Bl.a. den kun 16-årige Noah Watt fra København, der i dag debuterer i Danish Supertourisme, og med det efternavn kommer han ikke til Padborg Park bare for at se på, at de andre kører forbi ham.

Se racerløbet Danish Supertourisme 2018 Night Race på TV 2 Lorrys egen tv-kanal eller på tv2lorry.dk – idag lørdag kl. 16.30 til 18.00 og kl. 19.45 – 22.15 

Arkivindslag: 24-årige Michelle Gatting fra Vedbæk er en af de racerkører man virkelig skal holde øje me.d 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

Rudersdal

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere