Ældre mand tog kvælertag på 10-årig dreng

Nordsjællands Politi efterlyser en mand, som mandag eftermiddag tog kvælertag på en dreng, inden han steg på en bus.

Arkivfoto. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

En 10-årig dreng fra Holte fik mandag eftermiddag klokken 15.05 taget kvælertag på sig af en mand ved et busstoppested på Holte Stationsvej.

Det oplyser Nordsjællands Politi i den officielle døgnrapport.

Drengen havde bedt en dame, som også stod ved busstoppestedet, om at slukke sin cigaret, da hans bror led af astma.

Læs også Plads plaget af vold, druk og narko: Nu vil boligselskab have tv-overvågning

Det fik en ældre mand til at blande sig og tage kvælertag på den 10-årige, hvorefter manden steg på bus 193 i retning mod Trørød.

Det var et vidne til episoden, som anmeldte overfaldet til politiet.

Manden beskrives som ældre på omkring 65 år. Han beskrives som at være cirka 175 cm høj og spinkel af bygning med kort, gråt hår. Han var iført cowboybukser og mørkeblå jakke med vandrette striber henover brystet.

Nordsjællands Politi oplyser, at man efter episoden har talt med drengens mor og instrueret hende i at tage drengen med på skadestuen for at få ham undersøgt og for at få dokumenteret eventuelle skader.

14-årig pige slået i Hillerød

Blot en time forinden havde Nordsjællands Politi fået en anmeldelse, hvor en 14-årig pige var blevet slået flere gange i Hillerød.

Den 14-årige, der kommer fra Espergærde, blev mellem klokken 14.00 og 14.15 mandag eftermiddag overfaldet, da hun kom gående ved Torvet i Hillerød.

Her blev hun passet op af en anden ung kvinde, som angiveligt var sur over, at den 14-årige havde sagt noget til den anden kvindes mand.

Den 14-årige fik flere slag med både flad og knyttet hånd, ligesom hun fik taget kvælertag, oplyser Nordsjællands Politi.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik