RF Heroes – Turning Tables viser flygtninge og hjemløses styrker (10:10)

01:33

Turning Tables nomineret til RF Heroes 2018. Nominer din egen festivalhelt, der gør noget ekstraordinært for fællesskabet på Roskilde. På Instagram: #RFHeroes, Snatchat: roskildefest eller rfheroes@roskilde-festival.dk

Organisationen Turning Tables er nomineret til RF Heroes fordi de tager hjemløse og flygtninge med på Roskilde Festival og viser den drifkraft og styrke de har.

Motivationen for at nominere Turning Tables:

Turning Tables er en NGO, der hjælper marginaliserede unge gennem kreative tilbud. Det inkluderer herboende, uledsagede unge asylansøgere, som er på ren overlevelsesmodus.

Turning Tables har været på Roskilde Festival flere år, hvor de har haft hjemløse og flygtninge med på festival. Med Roskilde som ramme hjælper Turning Tables unge videre, og de viser samtidig Roskildefolket, at der er en drivkraft og stærke ressourcer boende i disse unge mennesker.

De har optrådt hos os, og hvem ved... en skønne dag står én af dem måske på en Roskilde-scene. Ildsjælene bag Turning Tables er sande RFheroes, fordi de går langt for at hjælpe marginaliserede unge på vej frem mod et mål og med ind i fællesskabet.