RF Heroes - Pedal for Parkinson cykler for et bedre liv (8:10)

01:34

Pedal for Parkinson er nomineret til RF Heroes 2018. Nominer din egen festivalhelt, der gør noget ekstraordinært for fællesskabet på Roskilde. På Instagram: #RFHeroes, Snatchat: roskildefest eller rfheroes@roskilde-festival.dk

Pedal for Parkinson er nomineret til RF Heroes, fordi foreningen giver festivaldeltagerne mulighed for at komme let rundt på festivalen – og støtte en god sag samtidig.

Læs her motivationen bag nomineringen af Pedal for Parkinson:

I år har festivalens deltagere mulighed for at støtte en god sag og samtidigt blive transporteret let og miljørigtigt rundt i festival. Bike4cure står nemlig klar med 7 cykeltaxaer til at hjælpe deltagerne fra A til B.

Der vil også være mulighed for kørestolsbrugere at tage en kørestolstaxa.

Foreningen bag initiativet har til formål at fremme cykelmotion og fysisk træning som supplement til den traditionelle behandling af neurologiske lidelser, samt styrke det sociale netværk for mennesker med Parkinsons syge og deres pårørende.

I stedet for at betale pr. kilometer kan passagererne donere et valgfrit beløb til forskning i Parkinsons og dermed bidrage til foreningens arbejde. Chaufførerne er enten personer, som selv er ramt af Parkinson eller personer, som giver en hånd til det gode formål.