Festivalbilletter rives væk

Jubel i både København og Roskilde - årets festivaler sælger fremragende

Arrangørerne af årets Roskilde Festival behøver ikke længere at ligge nervøse om natten og tænke på billetsalg. For tempoet er så højt, at festivalen nu er sikre på, at der vil være udsolgt, inden campingområdet åbner 25. juli.

-Vi har fra starten mærket en kæmpe begejstring for årets festival, og det har smittet af på billetsalget gennem hele foråret, som har været ekstraordinært flot. Så rådet herfra til dem, der endnu ikke har fået købt billetten, er, at de skal se at få det gjort. For det er kun et spørgsmål om tid, før vi melder udsolgt af de 80.000 partout-billetter, siger talskvinde for Roskilde Festival, Christina Bilde.

Og det er ikke kun i Roskilde, de jubler. Festival-opkomlingen, Copenhell melder nemlig ikke bare tæt på - de melder alt udsolgt til hårdrocksfesten på Refshaleøen 23-25 juni.

-Det er simpelthen en milepæl for os at kunne melde udsolgt for første gang i Copenhells historie. Vi glæder os som ind i helvede til at byde verdens bedste publikum indenfor om få uger. Vi er klar som aldrig før til at tage imod flere rock- og metalhoveder end nogensinde før,” siger Jeppe Nissen, chef for Copenhell  

Det er partoutbilletterne til festivalen, der blandt andet byeder på Black Sabbath, Megadeth og Alice Cooper, som nu er solgt. Der er stadig få endagsbilletter til det stort anlagte  helvedes-show.

Det er syvende gang, Copenhell afvikles.

 

 

 

   

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

def_thumb,50_percent

playOplev naturen: Snit skovens grene til legetøj

Sankt Hans hospital

Milliondonation skal hjælpe rekreativ have på vej

Skærmbillede 2021-05-10 kl. 08.56.31

playSvend Brinkmann: "Det er befriende, at vi ikke kan alt"

cykelturisme fjordlandet

Uudnyttet potentiale: Tre kommuner satser stort på cykelturisme

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere