Hells Angels-rocker efterlyses for drab

Politiet offentligør foto og navn på efterlyst rocker, der er mistænkt for at have dræbt en 36-årig mand sidste forår i Rødovre.

Københavns Vestegns Politi efterlyser Hells Angels-rockeren Hasan Okutan. Foto: Københavns Vestegns Politi - Twitter

Københavns Vestegns Politi har valgt at offentliggøre foto og navn på en 30-årig mand, der mistænkes for drab.

Ifølge politiet er der tale den 30-årige Hells Angels-rocker Hasan Okutan. Okutan er mistænkt for at stå bag skuddrabet på en 36-årig rockerrelateret mand den 4. maj 2019 i Rødovre.
 
- I sidste uge oplyste vi, at vi ville offentliggøre navn og billede på den 30-årige, hvis han ikke meldte sig til politiet. Det er ikke sket og derfor efterlyser vi ham nu offentligt, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose i en pressemeddelelse.

Læs også Politiet søger vidner efter skuddrab i Rødovre

Hasan Okutan beskrives som værende 180 centimeter høj, kronraget, og han har kort mørkt fuldskæg og er muskuløs af bygning.

Okutan er tyrkisk af oprindelse og har tatoveret ”13:3” på venstre bryst og et håndaftryk på højre bryst. Han er også tatoveret på begge underben. 

(Artiklen fortsætter under billedet)

Københavns Vestegns Politi efterlyser Hells Angels-rockeren Hasan Okutan. Foto: Københavns Vestegns Politi - Twitter

Flere rockeradresser ransaget

Københavns Vestegns Politi iværksatte i sidste uge ransagninger imod flere adresser, som kan relateres til den 30-årige.

Ifølge TV 2s oplysninger er der tale om seks adresser - heriblandt Hells Angels rockerborgene på Siljangade på Amager og Svanevej i Københavns Nordvestkvarter samt flere private adresser.

I forbindelse med ransagningerne fandt politiet flere effekter, som nu indgår i efterforskningen.

Da vicepolitiinspektør Peter Malmose i sidste uge advarede om, at man ville den 30-årige, hvis han ikke meldte sig selv, oplyste han samtidig, at Hasan Okutan angiveligt opholder sig i udlandet.

Læs også Politiet ransager flere rockeradresser i Københavnsområdet

Har man har oplysninger om Hasan Okutans færden eller øvrige oplysninger i sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på 43861448.

Københavns Vestegns Politi oplyser, at de ikke har yderligere kommentarer til sagen for nuværende.

Offeret i drabssagen er Thomas Josic, har ekstrabladet.dk tidligere oplyst. Han var tidligere medlem af Hells Angels og havde også en overgang sin gang hos Bandidos.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik