Line Baun Danielsen ny studievært på TV2/ Lorry

Et kendt ansigt i den danske TV-verden dukker nu op på TV2/ Lorry. Det er den 49-årige Line Baun Danielsen, der fremover skal være nyhedsvært på regionalstationen TV2/ Lorry.

Line Baun Danielsen har i mange år været en kendt og populær vært i dansk TV, og hun var med til at profilere TV2, allerede da stationen startede i 1988 - både på TV2 Sporten og på TV2 Nyhederne. Siden var hun også vært på andre programmer, Linen Ud, Mors Hammer og Roomservice. Line Baun Danielsen har også været vært på en række programmer både på DR og TV3 og vendte i 2006 tilbage til TV2, hvor hun var vært på Go? Morgen Danmark.

I 2009 forlod Line Baun Danielsen TV og startede sit eget firma, LBD Kommunikation, hun udgav bogen Verdens Bedste Mor, og senest var hun med til at etablere internetportalen Ready-Set-Grow.biz, der er et online-tilbud til iværksættere.

Men nu vender Line Baun Danielsen altså tilbage til TV.

- Jeg ser nyheder og selvfølgelig også TV2/ Lorry hver dag. Jeg har aldrig prøvet at arbejde med regionale nyheder, men da jeg fik et fantastisk tilbud fra Lorry, så slog jeg til, lyder det fra Line Baun Danielsen, der sideløbende med værtsarbejdet på Lorry fortsætter sit engagement i Ready-Set-Grow.biz

Line Baun Danielsen debuterer som vært på TV2/ Lorry onsdag den 10. august.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere