FC Roskilde drømmer om superliga

Søndagsmagasinet følger holdet, der vil være byens stolthed i deres jagt på en plads i den bedste liga. Se med - søndag kl. 19.30.

For mindre end en måned siden fik FC Roskilde ny bestyrelsesformand i skikkelse af erhvervsmanden Lars Christian Brask. Og Brask har store ambitioner for 1. divisionsklubben:

- Mine ambitioner er at samle et hold, både på banen og uden for banen, og skabe nogle rammer, så vi på et eller andet tidspunkt spiller i Superligaen. Og bliver i Superligaen, siger han.

Lars Christian Brask har fået Thomas Helveg med i bestyrelsen, og også den tidligere landsholdsspiller ser et stort potentiale i Roskildes førstehold:

- Jeg synes, at setuppet her i byen, på stadion og i spillertruppen ser rigtig, rigtig fornuftigt ud, siger Helveg.

Ingen af de to vil dog sætte dato på, hvornår FC Roskilde skal gøre entre i landets bedste liga, for fundamentet skal først være på plads.

FC Roskilde er en klub bestående af deltidsprofessionelle spillere og trænere, som studerer eller har et andet job ved siden af.

Ifølge klubbens direktør, Bo Tue Svendsen, skal klubben øge sit budget med 5-6 millioner, før den er økonomisk klar til at spille med i toppen af 1. division og konkurrere om oprykning.

På søndag kan du få et unikt indblik i klubben og komme med ned i omklædningsrummet i dagene op til gyserkampen mod topholdet Lyngby. Se med i Søndagsmagasinet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Bagsværd rostadion

Dødsstød til prestigeprojekt? Kommuner trækker stikket til nyt rostadion

Lynetteholmen ny tegning af Lynetteholm, som man forestiller sig, at den øen vil se ud under anlægsfasen.

playEkspert: Lynetteholm stormflodssikrer ikke København

20190208-171140-2-1920x1281we

playKøbenhavnsk V-borgmester kalder regeringens sommerpakke et plaster for hovedstaden

Handicapparkering

Fra juli får du ekstra smæk for at holde her

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere