Ingredienser til 4 personer
Salat
400 g. plukket andekød
500 g. skyllet og hakket grønkål uden stok
3 vaskede jordskokker i tynde skiver
2 danske økologiske æbler i tynde skiver
50 g. drænet og syltet rødkål
1 håndfuld tranebær eller rosiner
100 g. ristede mandler
1 finthakket rødløg
Æblevinaigrette
3 spsk. æbleeddike
1 spsk. grovkornet sennep
2 spsk. flydende honning el. 2 spsk. rørsukker
150 ml olivenolie
En sjat vand
Salt og peber
Sådan gør du
1. Pisk i en skål æbleeddike med honning og sennep
2. Tilsæt langsomt olie, indtil der opnåes en ensartet konsistens
3. Tilsæt vand og krydr med salt og peber
4. Vend alt salatfyld med dressing og drys evt. med ekstra mandler
5. Serveres med godt brød og øl