Ung mand anholdt for skyderi i Køge

En 20-årig mand er anholdt for at skyde mod en bil i Køge i sidste uge. I forvejen sidder en 19-årig fængslet.

Foto: TV 2 Lorry

Politiet har slået kloen i en 20-årig mand, som mistænkes for en rolle i et skyderi på Søndre Viaduktvej i Køge sidste onsdag.
      I forvejen sidder en 19-årig mand varetægtsfængslet for episoden, hvor der blev skudt flere gange fra sort Audi mod en anden personbil.
      - Vi har eftersøgt den 20-årige siden skyderiet, og i går blev han så tilfældigt taget på en motorcykel i en trafikkontrol på Københavns Vestegn, siger vicepolitiinspektør Per Heide Sørensen ved Midt- og Vestsjællands Politi.
      Ingen blev ramt ved skyderiet, der skete, da gerningsmændene fra en sort Audi åbnede ild mod en anden personbil, hvori der sad en 22-årig mand.
      Offerets bil blev ramt flere gange, men han selv slap altså uskadt fra episoden, som politiet behandler som et regulært drabsforsøg.
      Den anholdte er ifølge politiet kendt fra bandemiljøet i Køge og bliver nu krævet varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør i Retten i Roskilde.
      Turen i retten falder sammen med, at politiet fredag gennemfører en større ransagningsaktion omkring to boligblokke på Karlsmosevej og Gymnasievej.
      Her er det netop gerningsmænd til skyderiet på Søndre Viaduktvej og et tidligere skyderi i udkanten af Køge, som politiet forsøger at finde frem.
      /ritzau/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik